Emanuel Ilina, mesaj de interes

| 19 februarie 2015 | 0 Comments

karting Roxana HabinaRevin cu un mesaj de interes, la chestiunile momentului actual şi viitor, şi vă anunţ cu mare bucurie că oamenii din jur (colegii noştri) încep să cupleze la imboldul meu de a se implica activ. Sunt din ce în ce mai aproape de a rezolva problema externalizării Campionatului Naţional de Karting Dunlop 2015. 

Una din cele mai îndrăgite şi mai puţin contestate persoane din Karting, este foarte aproape să accepte provocarea de a prelua organizarea acestui campionat. Este vorba de d-ra Roxana Habina. O încurajez pe această cale să nu aibă reţineri în a accepta provocarea.
Până acum ne-am convins reciproc de intenţiile serioase, disponibilitatea şi expertiza cu care ne implicăm. Chiar dacă bugetul federaţiei nu va fi degrevat integral încă din acest an, cu toate ca eu încă am credinţa că se poate, cred că paşi mai mici dar corecţi sunt la fel de bineveniţi. Suntem cu business planul în construcţie. Culmea este că, privite mai atent, lucrurile nici nu arată aşa sumbru precum păreau iniţial. Îmi declar întreaga susţinere şi implicare în acest demers, inclusiv în sprijinirea directă in vederea obţinerii bugetelor necesare organizării campionatului. 

Vă voi ţine la curent cu evolutia situaţiei

Mesaj postat de Emanuel Ilina pe pagina de facebook

Credit foto: Dan STRAUTI


Tags: , , , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
A doua ediție a Trofeului Valea Uzului – Dărmănești va avea loc în perioada 6-7 august 2021

Cea de-a doua ediție a Trofeului Valea Uzului – Dărmănești organizată de catre ACS Rally Spirit va avea loc in...

Închide