spot_img

Ediţie limitată: noul BMW M240i M Performance Edition

Interesul pentru modele personalizate şi ediţii speciale rămâne foarte crescut. Prin accesoriile originale BMW M Performance, marca oferă soluţii avansate de personalizare. Cu noul BMW M240i M Performance Edition, BMW M lansează acum o serie specială care ilustrează posbilităţile oferite de aceste soluţii de personalizare. Modelul M Performance Edition este astfel echipat deja cu numeroase componente exterioare de calitate din programul de accesorii M Performance.

Componentele din fibră de carbon sau cu detalii negre oferă contraste distinctive cu caroserie Alpine White. BMW M240i M Performance Edition este propulsat de un motor cu şase cilindri dispuşi în linie, cu tehnologie M Performance TwinPower Turbo, ce dezvoltă 250 kW/340 CP.

Imagine deosebit de sportivă

Aspectul atletic al coupé-ului sport de clasă compactă este evidenţiat în special de jantele de 19 ţoli, din aliaj uşor, echipate cu anvelope de 225/35 R19 (faţă) şi 245/30 R19 (spate). Jantele cu design double-spoke sunt finisate bicolor Orbit Grey şi au o parte laterală vizibilă, lustruită.

În partea frontală, ediţia specială dispune de componente aerodinamice ce constau din ghidaje de aer, spliter şi secţiune frontală a barei, al cărei spoiler este finisat în negru mat.

Grila radiatorului, care include barele grilei, este finisată tot în negru. Difuzorul spate, vopsit parţial, şi spoilerul spate din fibră de carbon se adaugă aspectului expresiv al automobilului. Şi în acest caz, fibra de carbon şi culorile închise creează un contrast marcant cu vopseaua albă a maşinii.

Decoraţiunile din fibră de carbon pentru ţevile de eşapament, cu logo M ştanţat, subliniază caracterul de motorsport al acestui model Edition. Capacele din fibră de carbon ale oglinzilor retrovizoare şi ataşamentele pragurilor laterale cu inscripţie M Performance pe folie completează apariţia dinamică a BMW M240i M Performance Edition.

Calitate şi performanţe fără compromisuri

Toate componentele M Performance au fost dezvoltate special pentru BMW M240i prin încorporarea tuturor cunoştinţelor acumulate în motorsport de BMW M GmbH şi sunt perfect armonizate unele cu altele. Împreună, ele optimizează fluxul dinamic din jurul automobilului, îmbunătăţind astfel manevrabilitatea şi performanţele. BMW M240i M Performance Edition este produs exclusiv la uzina BMW din Leipzig.

Sportivitate constantă, cu BMW xDrive opţional

Puternicul BMW M240i M Performance Edition poate fi comandat fie cu transmisie manuală cu şase trepte, fie cu cea sport Steptronic cu opt trepte. În plus, BMW xDrive este disponibil opţional pentru coupé-ul de înaltă performanţă.

În acest caz, automobilul vine echipat întotdeauna cu transmisie automată. Automobilul sport de clasă compactă dispune de date de performanţă impresionante. În combinaţie cu tracţiunea integrală sprintează de la 0 la 100 km/h în doar 4,4 secunde, viteza maximă fiind de 250 km/h pentru fiecare variantă de tracţiune.

BMW M240i M Performance Edition este limitat la 750 de unităţi şi va fi disponibil din luna iulie 2017. Alături de acesta, clienţii BMW Seria 2 pot opta pentru instalarea de accesorii individuale BWM M Perfromance pentru a construi un model individual, care să îi reprezeinte cât mai bine.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri