Echipajul Razvan Trisnevschi/Fus Robert castiga Rally Sprint Harghita – Kremsmueller

| 10 martie 2013 | 5 Comments

Echipajul Razvan Trisnevschi/Fus Robert isi adjudeca Rally Sprint Harghita – Kremsmueller

Clubul Auto Crono sub egida FRAS a organizat competitia automobilistica Rally Sprint Harghita-Kremsmueller in jurul localitatii Cozmeni pe data de 10.03.2013. Din 18 echipaje inscrise au luat startul 16 din care 9 au terminat competitia.

Razvan Trisnevschi si Fus Robert (Mitsubishi Lancer Evo9) au abordat Rally Sprint Harghita – Kremsmueller cu mult aplomb si determinare. Dupa 60 de kilometri de probe speciale acest echipaj a castigat trofeul acestei competitii. Pe langa rezultatul obtinut, echipajul Colina Motors a reusit sa obtina un loc si in inima fanilor prin manevrele spectaculoase efectuate pe traseu.

„Ne-am prezentat la acest concurs cu obiectivul de a verifica si ajusta setarile masinii pentru prima etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop. Traseul acestei competitii este adecvat pentru ceea ce ne-am dorit. Am ramas placut impresionat de fanii prezenti pe probe care au suportat ploaia, vantul, conditiile meteo nefavorabile. Avem nevoie de spectatori iar pe aceasta cale doresc sa le multumesc. Victoria de azi ne aduce bucurie si satisfactie. Poate din afara aceasta competitie a parut fara miza. Din cate se poate observa, acum la final, toti cei care au luat startul au abordat cu seriozitate si pasiune acest raliu. Felicit organizatorii pentru ceea ce au facut dar in acelasi timp îi felicit si pe cei care au luat startul. Astept cu interes si satisfactie alte provocari.” ne-a declarat la finalul concursului pilotul Razvan Trisnevschi.

„Este un traseu superb, tehnic. Are tot ce îi trebuie. Urcare, coborare, viraje cu grad diferit de dificultate, zone de viteza. Este un traseu ce poate fi folosit oricand in competitiile nationale.” a adaugat navigatorul Fus Robert.

„Kremsmueller Romania impreuna cu Clubul Auto Crono a reusit sa organizeze acest raliu terminat cu bine. Kremsmueller Romania sustine motorsportul si se bucura de oportunitatea oferita celor care au participat azi. Daca totul va decurge conform dorintelor noastre urmatoarea competitie sustinuta de Kremsmueller va avea loc cu aproximativ doua saptamani inainte de prima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop. Felicitari tuturor. Va multumesc.” a mentionat Szene Raul Rikardo, Team manager al echipei Kremsmueller Rally Team.

 

Clasament OPEN

1. Razvan Trisnevschi/Fus Robert (Mitsubishi Lancer Evo9) – timp realizat 34:42,5

2. Szene Raul Rikardo/Ghinea Emil (Mitsubishi Evo9) – timp realizat 35:27,00

3. Barbu Sebastian/Avram Toni (Renault Clio) – timp realizat 35:37,06

Clasament 2 roti motrice

1. Barbu Sebastian/Avram Toni (Renault Clio) – timp realizat 35:37,06

2. Szabo Csongor/Maior Robert (Suzuki Swift) – timp realizat 39:00,1

3. Szocs Lorand/Sover Zsolt (Ford Fiesta) – timp realizat 39:40,9

Clasament nelicentiati

1. Stanescu Sebastian/Ghiorghe Mihai (Renault Clio) – timp realizat 37:57,9

2. Kovacs Nandor/ Orban Zsolt (Opel Astra) – timp realizat 39:07,7

3. Nedelcu Ovidiu/Kiss Zoltan (Renault Clio) – timp realizat 39:55,7 penalizat 01.00 timp 40:55,7

Vom reveni cu alte date si imagini. Drum bun si numai bine.

Credit foto: Dan Strauti – Autostiri.ro


Tags: , , , , , , , , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Istoria logo-ului Opel

Noul Mokka, primul model Opel care prezintă noul design al logo-ului mărcii

Închide