spot_img

Echipa Audio Class Drift Team – Open Track Day – Prejmer Circuit

Open Track Day – Prejmer Circuit 22.03.2015Echipa Audio Class Drift Team va sustine Duminica 22.03.2015 o sesiune de antrenamente si teste cu 2 din masinile echipei – Nissan PS13 V12 si Nissan S13 V12 turbo pe circuitul Prejmer Circuit de langa Brasov cu ocazia primului track day care permite si practicarea drift-ului pe circuit! La masina lui Catalin  inca se lucreaza insa avem incredere ca va fi gata pana la sfarsitul saptamanii!
Aceasta prima iesire pe circuit in 2015 este un bun prilej ca pilotii echipei sa testeze noile modificari aduse masinilor in perioada off season si o ocazie buna de a se antrena pe un circuit in adevaratul sens al cuvantului avand in vedere lipsa acuta a spatiilor de antrenament cu care se confrunta marea majoritate a pilotilor din Romania.
Catalin Trifan si Ilarion Grigorici se pregatesc astfel pentru a aborda noul sezon al campionatului national de drift cu un mic avantaj fata de ceilalti piloti care inca nu s-au dezmortit dupa perioada de pauza din aceasta iarna. Avand ca obiective clasarea cat mai sus in clasamentul campionatului national cei doi vor incerca sa profite la maxim de acest track day contra cost si sa petreaca cat mai mult timp la volan antrenandu-se pentru prima etapa din noul sezon ce va avea loc in luna aprilie la Iasi!
Asadar va asteptam la Prejmer Circuit sa incingem motoarele si anvelopele impreuna!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri