spot_img

Dominic Marcu și Tesla Model 3 Performance vor lua startul în acest weekend la CNVC Rânca Transalpina Challenge

Prin particularitățile sale, etapa CNVC2 Rânca Transalpina Challenge va fi un indice important de performanță pentru electrica lui Dominic Marcu.

Urcarea de la Rânca este, pe cât de spectaculoasă, pe atât de solicitantă, pentru mașinile participante. Traseul se întinde pe o lungime de 5.025 de metri și are cea mai mare diferență de altitudine: 342 de metri.

„Pe lângă peisajele de vis, există și o legendă locală care spune că la sfârșitul secolului al XVIII-lea fiecare familie din zonă a participat la construirea unei portiuni din acest traseu superb.

Pentru mine este o mare bucurie să fiu prezent la Start în acest loc. Mulți spun despre Transalpina că este cel mai impresionant drum din țară.

Însă acest traseu spectalulos implică și o serie de provocări pentru o mașină electrică. Una dintre ele va fi răcirea bateriilor, pentru ca mașina să poată livra constant și eficient resursele de putere. Pentru mine, etapa de la Rânca este o probă importantă, pentru că va solicita mașina mai mult decât orice altă etapă de până acum.

Dar, pentru că orice provocare este un pas către evoluție, sunt entuziasmat să descopăr modificările necesare pentru obținerea nivelului maxim posibil de randament al acestui sistem electric.”

De amintit faptul că finalizarea primei Tesla Model 3 Performance pentru viteză în coastă din Europa nu ar fi fost posibilă fără sprijinul partenerilor E.ON • George – primul banking inteligent din România, o inovație BCR • Netbet • Klintensiv • Hama • Tecnet • Plus Autotrade.

Etapa Rânca Transalpina Challenge, parte a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2, va avea loc sâmbătă, 4 iunie.

Credit foto: Andrei Zafiu

Sursa: comunicat remis autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -spot_img
15,357FaniÎmi place
699CititoriConectați-vă
1,130AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -spot_img
- Partener – GT Auto Club Sportiv -spot_img

Parteneri Autostiri