Dominic Marcu revine la Trofeul Sinaia

| 18 iulie 2019 | 0 Comments

Fiecare dintre noi avem poveștile și visurile noastre. An de an, Dominic Marcu privește crestele munților cu speranță, pasiune și încredere iar rezultatele obținute de acesta la școala de ski sunt certitudini ale performanței, responsabilității și implicării sale. Dominic Marcu, a debutat în competițiile de viteză în coastă în anul 2013. În anul 2015, pe traseul stradal de la Trofeul Sinaia, tânărul a reușit să ocupe prima treaptă a podiumului la clasa 1 a grupei N1.

Dominic Marcu va concura la Trofeul Sinaia, etapa a cincea din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop, care se desfășoară în perioada 20 – 21 iulie și care marchează oficial jumătatea sezonului 2019.

Povestea mea începe încă din copilărie, atunci când tatăl meu mi-a insuflat pasiunea pentru sport și m-a învățat ce înseamnă provocarea și spiritul competițional. Atunci am învățat că nu există limite, decât cele pe care ți le impui singur.

Am practicat schiul de performanță. Am concurat, din postura de sportiv de performanță, în Campionatul Național de Ski Alpin. Când tot mai mulți prieteni mi-au cerut sfaturi vis a vis de tehnica de alunecare pe schiuri mi-am dat seama că îmi place să dezvălui tainele acest sport minunat și că pot face o carieră din asta. Este motivul pentru care am înființat Școala de Ski și Snowboard Snowline, o școală precum cele din afara țării, cu o echipă tânără și servicii de calitate, la care lumea poate să apeleze cu încredere pentru a învăța corect  alunecarea pe zăpadă. Tot la vârste fragede, am realizat că-mi plac, pe lângă ski și mașinile. Mă visam pilot de raliuri. 

Pentru că nu mi-am abandonat niciodată visurile, am perseverat  și în acest domeniu. Sunt pilot în Campionatul Național de Viteză în Coastă din anul 2013, iar obiectivul pe care îl urmăresc este de a face performanță. În sezoanele competiţionale 2015 – 2018 am pilotat un Citroen Saxo VTS, obţinând locul 1 la clasa N1 in 2015, locul 2 la Clasa A1 si un loc 2 în clasamentul debutanților in 2018 la etapa de Sinaia.

Etapa de la Sinaia este cea mai frumoasă etapă din tot campionatul, atât din punct de vedere al traseului stradal, cât și din punct de vedere al numărului foarte mare de spectatori. Prin complexitatea și frumusețea traseului Trofeul Sinaia mă fascinează. Este cursa mea de suflet, este competiția unde ritmul și precizia pilotajului pot face diferența, este etapa unde valurile de spectatori îți măresc pulsul și dorința de a le răsplăti susținerea. Pe această cale doresc să mulțumesc tuturor celor care sunt alături de mine: familie, parteneri, prieteni, fani și să-i asigur că evoluția mea va fi foarte dinamică, a declarat Dominic Marcu, citat de autostiri.ro.

Participarea lui Dominic Marcu la Trofeul Sinaia 2019 este susținută de: Rent For Comfort, Rebelis Constructii, Jad Sticks, Snowline, DHL, Tricouri Ador, Wetrok, 5 To Go, Jolie Travel, Allora Vision, Mirealtis, Carpati Shopping Center, Lensa, Autostiri.ro, La Ceaunu’ Crapat Cota 1400.

Credit foto: Mihnea Tatu


Tags: , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Hyundai Motorsport a terminat Raliul Turciei cu doua echipaje pe podium dupa un final dramatic

Hyundai Motorsport a terminat Raliul Turciei cu doua echipaje pe podium dupa un final dramatic in care Thierry Neuville si...

Închide