Demonstratie de forta la Winter Rally Covasna

| 5 februarie 2020 | 0 Comments

Organizat de Clubul Sportiv Autocrono, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, evenimentul aflat la editia cu numarul 13 a reusit sa adune pe probele speciale din jurul comunei Comandau un numar impreionant de participanti din tara si strainatate dar, tot odata si un numar mare de pasionati de motorsport.

Editia din acest an a adunat la linia de start 54 de echipaje, atat din tara cat si din Italia, Ungaria sau Bulgaria, lista fiind una extrem de diversificata in ceea ce priveste materialul de concurs.

Clasamentul final, dupa 2 zile de probe speciale dar si multa distractie a inclus 3 echipaje romanesti in top 10: Simone Tempestini-Sergiu Itu cu Subaru Impreza, Dan Girtofan-Tudor Marza cu Skoda Fabia R5 dar si Andrei Girtofan-Doru Vraja cu un Subaru N14 STI.

Cu un parcurs exceptional, echipajul NRA s-a impus fantastic in fruntea clasamentului, reusind un fantastic loc 1, urmati fiind de doua echipaje straine, Giacomo Costenaro-Pietro Elia Ometto pe locul 2 dar si Battistolli Alberto-Pons Fabrizia cu o Skoda Fabia R5 pe locul 3.

 ,,Covasna Winter Rally a fost primul raliu din an pentru noi. Am luat startul cu un Subaru Impreza preparat de către H Motorsport cu singurul scop de a ne distra și a ne dezmorti după pauza dintre ani. Putem spune ca ne-am atins ambele ținte! A fost un raliu cu foarte multi spectatori, cărora le și mulțumim pe aceasta cale, și ne bucuram ca am putut sa facem spectacol”, au declarat cei doi membri ai echipajului cu numarul 1.

Foto: Simone Tempestini


Tags: ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Goodyear confirmat drept furnizorul oficial de anvelope pentru Pure ETCR

Goodyear urmează să dezvolte pentru Pure ETCR o anvelopă care va încorpora o combinație de tehnologii inspirate de cele mai...

Închide