Delphi Technologies continuă colaborarea cu titratul pilot de raliuri – Kajetan Kajetanowicz

| 11 martie 2019 | 0 Comments

Delphi Technologies, lider de piață în furnizarea de soluții de servicii aftermarket în industria automobilelor, își extinde colaborarea cu pilotul de raliuri polonez Kajetan Kajetanowicz. Prin susținerea triplului campion european la raliuri, Delphi Technologies va avea din nou posibilitatea să își promoveze marca și o gamă largă de produse și servicii pe plan internațional. În liga WRC-2, Kajetanowicz va începe sezonul pilotând o nouă mașină.

 „Campionatul Mondial de Raliuri WRC-2 este una dintre cele mai dificile competiții din lumea sporturilor cu motor din lume. Suntem așadar încântați că, prin colaborarea cu Kajetan, putem acumula și mai multă experiență și concura la cel mai înalt nivel în această ligă. Ne bucurăm de un nou an de colaborare productivă. Profesionalismul lui Kajetan și dorința sa continuă de a repurta succese reflectă valorile pe care le prețuim la Delphi Technologies. Cred că acestea vor reprezenta fundamentul căii pe care am ales să mergem împreună în următorul sezon,”  a declarat Slawomir Welezinski, Director Regional Europa de Est al Delphi Technologies Aftermarket, citat de autostiri.ro.

Lupta lui Kajetanowicz în liga WRC-2 va începe odată cu Raliul Corsicăi, în martie. În total, pilotul polonez va porni în 7 curse (alese din 14), care vor solicita noua mașină – Volkswagen Polo GTI, iar compania austriacă BRR – Baumschlager Rallye & Racing îi va oferi lui Kajetanowicz service-ul necesar în curse.

„Primul sezon din liga WRC-2 ne-a arătat că echipa LOTOS Rally Team are un potențial uriaș și putem ține pasul cu liderii mondiali, chiar dacă suntem debutanți. Această competiție ne-a ajutat să acumulăm o experiență prețioasă și, din acest motiv, sunt convins că de această dată ne vom descurca și mai bine. În același timp, sunt foarte mulțumit de continuarea colaborării cu Delphi Technologies, partenerul meu cheie pentru încă un an. Susținerea acestora și faptul că în sezonul ce urmează voi pilota într-o mașină cu totul nouă reprezintă un imens factor motivant pentru mine,” a comentat Kajetan Kajetanowicz, citat de autostiri.ro.

Parteneriatul bilateral îi oferă companiei Delphi Technologies accesul la o extraordinară expunere a mărcii sale și obținerea drepturilor de marketing pentru întregul sezon, inclusiv dreptul de a-și plasa sigla pe o mașină de raliu, Volkswagen Polo GTI, dar și pe echipamentul de raliu al pilotului Kajetanowicz și al copilotului său, Maciej Szczepaniak. Marca Delphi Technologies va beneficia de o expunere mediatică semnificativă în timpul sezonului WRC, a cărui audiență depășește an de an 850 de milioane de spectatori, o cifră ce se află în continuă creștere. Sigla Delphi Technologies va apărea și pe site-ul lui Kajetan Kajetanowicz, în media, dar și pe canalele de socializare, care sunt în prezent urmărite de peste 140.000 de persoane.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Prima pagina, WRC

Citește articolul precedent:
eSports: Norisring – legendarul circuit stradal din Nuremberg, găzduiește a patra etapă din Racing League Romania powered by BMW

Formula 1 are Monaco, IndyCar are Indy 500, iar pentru DTM perla este Norisring. O grilă de modele legendare BMW...

Închide