Déjà-vw #3: Sărbătoarea istoriei și a tehnologiei Volkswagen

| 4 octombrie 2017 | 0 Comments

Pe 7 octombrie, MIDOCAR aduce istoria Volkswagen într-un cadru contemporan, imprimat cu tehnologie auto de ultimă oră, la cea de-a treia ediție Déjà-vw.

Ineditul eveniment reunește, la reprezentanța MIDOCAR Otopeni, clasicele modele Volkswagen, cele mai noi apariții ale mărcii și pasiuni care se întrepătrund cu universul auto.

A treia ediție Déjà-vw gravitează în jurul celei mai importante sărbători Volkswagen de anul acesta: 70 de ani de la creionarea celebrului Bulli. În cadrul Bulli Party, petrecerea aniversară organizată de Volkswagen Classic Club, vor fi expuse toate generațiile Volkswagen Transporter, de la cele clasice până la cele actuale, cu dotări și carosări din cele mai diverse. S

unt invitați să se alăture toți posesorii de Volkswagen Transporter cu propriile modele, dar și cei care doresc să descopere frumoasa latură a istoriei auto. „Déjà-vw Challenges” și „Cursa cu mașinute radiocomandate” sunt provocările care vor stârni celor prezenți imaginația și pofta de condus, în timp ce Autobaza Radio va alimenta atmosfera cu muzică numai bună pentru o zi petrecută în nordul Capitalei, departe de agitația orașului.

În zona dedicată creativității, doisprezece dintre cele mai frumoase modele care ne-au vizitat vor fi desenate live de către Partialcolor. La finalul zilei, ilustrațiile vor urca pe filele calendarului MIDOCAR 2018, un proiect realizat cu și din pasiune pentru mașini.

Nu vor lipsi de la eveniment proiectele inspirate inclusiv din universul auto; expozanții prezenți – Cuvinte tricotate, Ilik’Art, Papurr Project, RC Racing, Wood Be Nice – vor organiza ateliere interactive. Publicul va interacționa cu noul Volkswagen Polo, expus pentru prima dată în incinta unei reprezentanțe auto, și cu noul Volkswagen Arteon, cea mai spectaculoasă apariție din acest an a mărcii, disponibil la test drive.

De asemenea, posesorii de Volkswagen și Audi vor putea beneficia de prețuri promoționale pentru pachete de service și consumabile auto, menite să le pregătească autoturismul pentru sezonul rece.

Susținut de Autobaza Radio și Volkswagen Classic Club, evenimentul este realizat în parteneriat cu Porsche Finance Group.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Noul Opel Mokka-e: electric și electrizant

. Este 100% electric, extrem de eficient și mai compact decât oricând - perfect atât pentru străzile urbane, cât și...

Închide