Debut promitator in Campionatul National de Karting Dunlop 2012

| 5 mai 2012 | 0 Comments

Debut promitator in Campionatul National de Karting Dunlop- 59 de concurenti si sase echipe se afla pe lista de inscrieri a primei etape, care se desfasoara in acest week-end pe circuitul AMCkart din Bucuresti.

Concurenta cea mai mare e la KZ2- „clasa regina” a Micului Circ, la care sunt inscrisi 20 de sportivi.

De la ora 17:30 tinerii piloti iau startul in Mansa I de concurs, iar maine dimineata, dupa prezentarea echipelor si a pilotilor de la ora 10:00 concurentii se vor intrece in Mansa a II-a de concurs, cea care va decide campionii etapei.

Campionatul National de Karting Dunlop 2012 este organizat de catre Federatia Romana de Automobilism Sportiv.

Dunlop, partenerul traditional al FRAS sustine in continuare acest campionat, astfel incat la fiecare etapa vor putea fi acordate premii: un set de anvelope pe cei mai buni trei sportivi de la fiecare din clasele KZ si Mini, dar si pe ocupantul primului loc de la fiecare din clasele N-100, KF3, KF2 si Rotax.

Claudiu David si George Grigorescu sunt pilotii de raliu care ii vor incuraja pe tinerii sportivi din Micului Circ si pe care ii vor premia pentru rezultalele obtinute la aceasta prima etapa a CNKD.

Vom reveni cu detalii.

Sursa: comunicat de presa Elena Hirtan, purtator de cuvant FRAS

Foto: remis prin comunicatul de presa FRAS


Tags: , , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Napoca Rally Academy demareaza in format online programul de conducere preventivă ‘BeCool – Gândește înainte!’

Napoca Rally Academy si Ford România, prin latura sa filantropică - Ford Motor Company Fund, alaturi de Inspectoratul Școlar Județean...

Închide