Debut digital pentru BMW M2 Coupé

| 3 noiembrie 2015 | 0 Comments

Este cel mai nou automobil de înaltă performanţă de la BMW M şi promite să devină un model emblematic: noul BMW M2 Coupé. Primele informaţii despre coupe-ul sport ce dezvoltă 370 CP au fost anunţate oficial la jumătatea lunii octombrie, iar noul model va fi disponibil din luna aprilie a anului 2016.

Până atunci fanii pot să descopere noul model în două proiecte digitale: BMW M2 debutează în cea mai nou joc Need Fors Speed, lansat astăzi, 3 noiembrie. În acelaşi timp BMW M GmbH a lansat un video 360°, cu filmarea unei ture de circuit parcursă de pilotul DTM Agusto Farfus.

BMW M2 integrat în cel mai nou joc Need For Speed™

Cu o tradiţie de peste 20 de ani şi numeroase titluri de succes, Need For Speed este unul din cele mai apreciate şi de succes „racing games” din istorie. Cea mai nou joc, debutează astăzi, 3 noiembrie, şi noul BMW M2 este integrat încă de la început. Alături de acesta, vor fi disponibile şi alte modele BMW M: BMW M3 Evolution II E30, BMW M3 E46, BMW M3 E92 şi noul BMW M4 Coupé.

Integrarea de modele în jocurile video, este o parte importantă a strategiei de marketing BMW. Need for Speed oferă accesul la o audienţă extinsă, puternic impicată emoţional şi foarte emoţională şi va oferi oportunitatea fanilor de a descoperi noul BMW M2 Coupe înainte de lansarea oficială. Jocul va fi folosit în comunicarea on-line şi social media şi în acţiuni de marketing BTL.

„Suntem încântaţi de parteneriatul cu BMWW şi mai ales de premiera lui BMW M2 Coupe în Need for Speed,” a declarat Edd Newby-Robson, citat de autostiri.ro, Senior Marketing Director, Ghost Games, dezvoltatorul noului joc. “Relaţii strânse cu producătorii de automobile au fost mereu un element important pentru noi în crearea unei experienţe autentice, aşa cum fanii şi-o doresc. Şi BMW ne-a susţinut incredibibl atunci când a fost nevoie să construim asta.”

Filmare 360° cu M2 pe Salzburgring pentru YouTube

Pilot oficial BMW în DTM, Augusto Farfus (Brazilia) a avut deja oportunitatea de a lua pulsul noului BMW M2 Coupé – şi, datorită tehnologiei video moderne, utilizatorii internetului pot „să îl însoţească într-o plimbare”. Farfus a testat noul Coupé pe circuitul de la Salzburgring (Austria). O cameră 360° l-a înregistrat în cockpit. Filmarea panoramică, interactivă, oferă perspectiva turului rapid al lui Farfus din scaunul pasagerului.

Înregistrarea poate fi vizualizată pe YouTube aici:

„Noul BMW M2 Coupé este fantastic”, a fost verdictul plin de entuziasm pe care l-a dat Farfus, citat de autostiri.ro. „Este incredibil de agil şi ai un sentiment deosebit la volan. Automobilul este incredibil de fascinant şi este foarte uşor de condus rapid. Îl ador!”

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro

Video: YouTube


Tags: , , , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
80 de ani de la victoria BMW 328 la Mille Miglia, 8 decenii de poveşti

BMW 328 şi victoria de la Mille Miglia - o poveste de 8 decenii care a definit marca bavareză, cu...

Închide