spot_img

Danube Delta Rally: podium pentru Manu Mihalache si Jancsi Soos

Reveniti de la Tulcea, Manu si Jancsi se declara multumiti de evolutia avuta pe probele din Delta dar si de rezultatul inregistrat; Locul I la Clasa 3 si locul 6 in clasamentul general.

Manu Mihalache:”A fost un raliu foarte bine organizat (in acest context doresc sa-i felicit pe organizatori), cu probe interesante foarte tehnice, dar si de mare viteza, amplasate intr-un cadru natural deosebit. Am fost placut surprins de numarul mare de spectatori si de entuziasmul acestora. Este evident ca Raliul Deltei devine o borna importanta in dezvoltarea acestui sport in Romania. In ceea ce priveste evolutia noastra, am fost convinsi ca putem reusi un rezultat bun, atat la Clasa 3, unde numarul concurentilor, dar si valoarea acestora este in crestere, cat si in Clasamentul General, unde lupta este inegala, tinand cont de materialul de concurs. Sunt incantat si de faptul ca la Tulcea am promovat, in premiera, conceptul “Fabricat in Romania”, fiind alaturi de partenerii nostri, Pro-X si Axeon, in incercarea acestora de a impulsiona impunerea pe piata a produselor romanesti.”

Jancsi Soos: “Daca in prima zi de concurs ne-am intrat mai greu in ritm, in cea de-a doua zi am gasit echilibrul perfect si am reusit ceea ce ne-am propus: castigarea Clasei 3 si o clasare cat mai buna in Clasamentul General. Raliul Deltei s-a dovedit a fi unul spectaculos, cu probe foarte variate, care aduce un plus important de experienta intregii noastre echipe.”

Echipajul Manu Mihalache este sustinut in 2015 de: Pro-X, Axeon, Spalatoria Auto Jumbo si Gatmo Motorsport.

Credit foto: Bogdan Barabas – www.bogdanbarabas.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri