spot_img

Daniel Vasile ia startul la cea de-a treia etapă din WSK Super Master Series

La Conca International Circuit va găzdui cea de-a treia etapă din WSK Super Master Series, considerat unul dintre cele mai puternice campionate de karting din lume. În urma testelor realizate weekend-ul trecut pe acelasi circuit, Daniel Vasile este pregătit pentru start, după anularea celei de-a doua etape. Pilotul de uzină al celor de la DR Racing Kart, echipă fondată de Danilo Rossi, de cinci ori campion mondial de karting, caută să își mențină parcursul bun din 2018, care a început printr-o victorie la WSK Champions Cup.

Etapa a doua a fost reprogramată

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, etapa a doua a fost reprogramată înaintea ultimei stagiuni din campionat. Zăpada și gheața de la Lonato au făcut imposibilă desfășurarea competiției, care s-a mutat astfel pe pista de la Sarno, și va avea loc între 29 martie și 1 aprilie.

Daniel se simte pregătit înaintea etapei și speră la un rezultat bun în finală

„După anularea etapei secunde am așteptat cu nerăbdare să mă sui din nou în materialul de concurs. Deși am fost tentat să particip la trofeul Andrea Margutti, am decis împreună cu echipa că ar fi mai folositor să testăm înaintea etapei de WSK, unde vor participa cei mai buni piloți de karting din lume.

Am încercat două tipuri de șasiu DR Racing Kart și diferite setări pentru motoarele Modena Engines. La sfârșitul zilei de teste pot spune că am avut un ritm foarte bun, comparativ cu cel al piloților fruntași.

Șasiul pare să se plieze foarte bine pe configurația acestui traseu, iar pentru etapa a treia din Super Master Series țintesc un loc în top 15 în finală. Sper să avem condiții similare în weekend-ul de cursă, pentru că am fost mulțumit de setup-ul ales.”

Programul etapei:

Vineri, 16 martie – Antrenamente libere și calificări cronometrate

Sâmbătă, 17 martie – Manșe calificative

Duminică, 18 martie – Pre-finala și finala

Puteți urmări parcursul lui Daniel pe canalele lui de Social Media, precum și prin intermediul transmisiunii live, pe www.wskarting.it sau pe YouTube – WSK Promotion.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri