Dan Spuderka la Concursul de Eleganta Sinaia

| 21 iunie 2015 | 0 Comments

Dan_SPUDERKA_DAcia_1300_By_Dan_STRAUTI (Copy)Brașoveanul Dan Spuderka, pilot, navigator, mecanic, preparator de mașini și șlefuitor de caractere participă la Concursul de Eleganta Sinaia 2015.

Dan Spuderka participă la acest concurs cu Dacia 1300, an 1972, la grupa: Automobile de competiție.  În această grupă mai sunt înscrise:

– Dacia 1310, an 1985 – Alexandru Alexandrescu.

– Alfa Romeo Giulia 1600 Sprint Speciale, an 1965 – Autoclasic Club.

PORSCHE 911 Carrera, an 1985 – Serus Racing Club, potrivit Retromobil Club România.

Date despre modelul recondiționat de brașoveanul Dan Spuderka puteți citi în materialul:

Un vis devenit realitate, Dacia 1300 de competitie

Dan SPUDERKA

Dan SPUDERKA

Multa baftă Dan Spuderka!

Retromobil Club România, sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Regelui Mihai I al României, organizează sâmbătă 27 iunie 2015 a V-a ediție a Concursului de Eleganță Sinaia, cu sprijinul Primăriei Orașului Sinaia și al Muzeului Național Peleș (eveniment înscris în calendarul internațional FIVA).

Cele 29 de vehicule istorice selectate de juriul concursului vor fi expuse pe Domeniul Regal Peleș defilând pe parcursul unei ore (11.00-12.00) prin fața juriului și a publicului spectator. Automobilele vor rămâne în expoziție până la ora 18:00 când va fi organizată o paradă pe bulevardul central al orașului Sinaia unde vor staționa timp de o oră. Începand cu ora 19:00 în fața Casino-ului Sinaia se va desfășura festivitatea de premiere. Automobilele participante vor concura la șapte categorii. Ca în fiecare an, în paralel cu concursul, în parcajul din zona Economat va fi organizată o expoziție cu vehicule istorice, precizează Retromobil Club România.

Credit foto: Dan STRAUTI


Tags: , , , , ,

Category: Classic cars, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Mazda începe producția modelului MX-30, prima mașină electrică a companiei

Primul vehicul electric Mazda, un SUV versatil și elegant

Închide