spot_img

Dan Gîrtofan: ‘Sperăm la un rezultat bun în Harghita’

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza au un nou weekend „de lucru”, de data asta în cadrul CNRD 2019. Cei doi brașoveni revin în Harghita, pentru a lua parte la ediția 2019 a Raliului Perla Harghitei, etapa a patra a sezonului intern.

Cu un moral foarte bun după evoluția din acest an, care le-a adus cinci clasări pe podium din tot atâtea raliuri, Giri și Tudor vor aborda cu încredere un raliu care le-a pus multe probleme, dar le-a adus și rezultate frumoase.

După o scurtă sesiune de recunoașteri pe câteva dintre „specialele” raliului, Dan Gîrtofan a oferit câteva impresii. „Sunt aceleași «speciale» ca și anul trecut, nimic nou. Nu pot să zic că am o plăcere deosebită să concurez la acest raliu. Dar venim după un rezultat bun în Bulgaria, ritmul este unde trebuie, astfel că avem încredere că va fi bine. O să ne luptăm pentru un rezultat cât mai sus și care să ne aducă puncte importante în clasamentul general”, a declarat Giri, citat de autostiri.ro.

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza contează în sezonul 2019 pe sprijinul următorilor parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Castrol prin Castrol România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mipa și Presto, MHS Truck & Service Brașov.

Credit foto: Rally Cow

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri