spot_img

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza, locul 3 la Rally Sliven 2017

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza (Škoda Fabia R5) au încheiat pe locul 3 ediția 2017 a Rally Sliven – Bulgaria. Cei doi brașoveni au avut o cursă interesantă la Sud de Dunăre, cu probe speciale pe placul lor, dar și cu o mulțime de fani care au fost pe traseu pentru a-i susține.

Pe parcursul celor trei zile de competiție, Giri și Tudor au încercat să adopte un ritm cât mai bun, care să le ofere posibilitatea unei clasări cât mai sus, dar și să nu aibă parte de riscuri inutile, mai ales că în weekend urmează Raliul Iașului, o etapă foarte importantă în întrecerea internă. După patru victorii de probă specială și o luptă interesantă cu „localnicul” Plamen Staykov și cu Orhan Avcioglu (Turcia), sportivii de la poalele Tâmpei au terminat pe poziția a 3-a Rally Sliven, ce a contat și ca etapa a 5-a a FIA Balkan Rally Trophy.

„Un raliu foarte frumos, cu niște probe care ne-au plăcut mult. Am avut un ritm bun, dar nu am vrut să riscăm pentru că se apropie Raliul Iașului și nu vroiam să avem parte de evenimente neplăcute. Pe a doua probă de duminică am avut un mic incident, în sensul că ne-am răsucit la viteză mare pe un viraj, dar am avut noroc că urma o porțiune dreaptă și am rămas pe drum, astfel că am putut pleca mai departe fără probleme.

În plus, pe «speciala» Stara Reka am adoptat un ritm mai precaut, deoarece a fost un tip de probă cu care nu ne-am mai întâlnit până acum. Foarte îngustă și foarte murdară, iar orice ezitare putea duce la un sfârșit prematur de raliu. Suntem fericiți că am ajuns la final cu bine și că am terminat pe podium, o etapă unde piloții locali au avut un avantaj în sensul că știau foarte bine probele speciale”, a povestit Dan Gîrtofan.

Campionul CNRD din 2004 și 2007 a rămas plăcut impresionat de mulțimea de susținători pe care o are în Bulgaria. „Mă bucur foarte mult că am luat decizia de a veni la Rally Sliven. Ne-a plăcut și mie și lui Tudor foarte mult. Probe frumoase, organizare foarte bună, dar și multă lume pe probe. Am constatat că avem foarte mulți fani și în Bulgaria și asta ne bucură enorm. Cu siguranță vom reveni”, a mai adăugat Giri.

Pentru Dan Gîrtofan și Tudor Mârza urmează Raliul Iașului, penultima etapă a CNRD 2017, cursă ce se va desfășura la final de săptămână, pe macadam.

Dan și Tudor se bazează în 2017 pe sprijinul următorilor parteneri:

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza (Škoda Fabia R5) au încheiat pe locul 3 ediția 2017 a Rally Sliven – Bulgaria. Cei doi brașoveni au avut o cursă interesantă la Sud de Dunăre, cu probe speciale pe placul lor, dar și cu o mulțime de fani care au fost pe traseu pentru a-i susține.

Sursa: comunicat remis autostiri.ro

Credit foto: Cristiana Oprea – Emoticar.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri