spot_img

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza au bifat un start reușit de sezon

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza au bifat un start reușit de sezon în CNRD 2019, după ce au terminat pe locul 3 Raliul Argeșului Catena. Pe niște probe foarte frumoase, mai ales cele de pe Transfăgărășan, Giri și Tudor au avut o evoluție sigură, care le-a adus o clasare pe podium la final, dar și câteva puncte bonus după ce au reușit un timp foarte bun și pe Power Stage.

„A fost un raliu complicat. Deși a avut puțini kilometri de probe speciale, a fost foarte intens. Probele au fost unele foarte selective și tehnice. Ne-au plăcut toate, dar cel mai mult cea de la coada lacului, care este una din cele mai frumoase «speciale» de asfalt din țară. Cât ne privește, nu am avut nicio problemă, mașina funcționat perfect, la fel ca și colaborarea dintre mine și Tudor.

Am nimerit și anvelopele care trebuie, atunci când trebuie. Ritmul a fost unul bun, dar ar mai fi loc de îmbunătățit. Una peste alta suntem mulțumiți. Am făcut un raliu bun, am luat puncte importante și e bine că am început cu dreptul. Abia așteptăm etapa viitoare, de la Arad”, a povestit Dan Gîrtofan, citat de autostiri.ro.

Giri era la finalul cursei argeșene fericit și pentru fiul său Andrei, care la debutul oficial pe o mașină de clasa RC2N (fosta clasă 3) a avut o evoluție foarte apreciată: „Mă bucur foarte tare pentru Andrei. A demonstrat că are ritm și viitorul arată bine pentru el”.

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza doresc să le mulțumească următorilor parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Castrol prin Castrol România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mipa și Presto, MHS Truck & Service Brașov.

Credit foto: abimages.ro – Adrian Torjoc și Bogdan Barabas

Sursa: comunicat transmis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri