spot_img

Dan Gîrtofan, rezultat important într-un raliu cu dificultăți

Start reușit pentru Dan Gîrtofan și Tudor Mârza în etapele de macadam din cadrul CNRD 2018. Cei doi echipieri Škoda România Motorsport au încheiat pe locul 2 Raliul Aradului Kia și au reușit să reducă distanța față de primii clasați în ierarhia generală, Vali Porcișteanu și Simone Tempestini. Cursa a fost una dificilă pentru Giri și Tudor, care nu au avut un ritm așa cum și-ar fi dorit.

„A fost foarte greu la Arad. Și asta pentru că eu nu m-am simțit prea bine din punct de vedere fizic. Nu pot să spun exact ce am pățit. Stresul sau oboseala acumulată ori altă cauză m-a făcut să nu fiu în largul meu la prima etapă de macadam. Nu ăsta este ritmul pe care îl pot avea pe o asemenea suprafață. Am fost așa, un pic departe de adevăr, de ce pot arăta fanilor pe macadam. Am reușit totuși, și datorită unei conjuncturi favorabile, să încheiem cu bine raliul și să adunăm puncte importante care ne ajută în clasamentul general”, a povestit Dan Gîrtofan, citat de autostiri.ro, care a continuat: „De data asta am fost noi cei care am reușit să profităm de erorile sau ghinioanele celorlați colegi de competiție și să obținem un rezultat bun. În sporturile cu motor depinzi și de factorul uman și de materialul de concurs, dar și de noroc. În cazul meu, factorul fizic a fost cel ce nu m-a avantajat la Arad. Sper să-mi rezolv cât mai repede problemele de sănătate și să arăt o altă față la următoarea etapă”.

Următoarea rundă în CNRD 2018 este Raliul Moldovei Bacău, programat pe 15 și 16 iunie.

Dan și Tudor sunt susținuți în 2018 de următorii parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Castrol România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mipa și Presto.

Foto: RallyCow

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri