Dakar 2019: Start fantastic pentru echipa TOYOTA GAZOO Racing SOUTH AFRICA

| 8 ianuarie 2019 | 0 Comments

A fost un start fantastic în Raliul Dakar 2019 pentru echipa TOYOTA GAZOO Racing SOUTH AFRICA.

În etapa de deschidere, fostul câștigător al cursei, Nasser Al Attiyah și navigatorul său Mathieu Baumel, au stabilit ritmul de la început și au câștigat etapa cu doar 1:59 în fața câștigătorului de anul trecut, Carlos Sainz (MINI).

„Nasser și Mathieu au făcut exact ceea ce li s-a cerut”, a declarat Glyn Hall, directorul echipei Toyota Gazoo Racing SA la bivuacul de la Pisco, citat de autostiri.ro. „Există întotdeauna tentația de a te lăsa purtat de vântul cursei, dar Nasser este un pilot cu mare experiență și știe ce trebuie să facă pentru a câștiga nu numai etapele, ci și cursa în ansamblul său”.

Capul de lance al echipei Toyota Gazoo Racing SA, Al Attiyah – Baumel, este urmat de coechipierii Giniel de Villiers – Dirk von Zitzewitz la 02:40, aflați în clasamentul general provizoriu pe locul al 6-lea.

Olandezul Bernhard ten Brinke și francezul Xavier Panseri s-au clasat pe locul 8

„Suntem foarte multumiți de performanța din această etapă”, a spus Hall. „Toate cele trei echipe au făcut exact ceea ce am planificat și cred că echipa este plină de energie pozitivă în acest moment. Avem toate motivele să fim optimiști și așteptăm cu nerăbdare etapa lungă de mâine (n.r: etapa a 2-a).”

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Primul campionat de moto monomarcă pe circuit în România

Primul campionat de moto monomarcă pe circuit în România – BMW Motorrad G 310 R integrat în cadrul calendarului MotoRC...

Închide