spot_img

Dakar 2011. Despres şi Lopez au colaborat pentru victoria lui Coma!

Ibericul Marc Coma şi-a adjudecat o nouă victorie de etapă în Dakar, după o luptă în trei dusă cu francezul Cyril Despres şi chilianul Francisco Lopez.

La final Coma s-a arătat bucuros de rezultatul etapei şi de faptul că a mai pus ceva timp la general între el şi Despres.

A fost o etapă dificilă şi foarte lungă plină de dune. Am mers majoritatea timpului alături de Cyril şi Chaleco ceea ce a fost foarte bine pentru mine. La final rezultatul a fost nemaipomenit şi vine la timp după rezultatul nesatisfăcător de ieri (duminică). A mai trecut o etapă de peste 500 de kilometrii şi mă bucură acest lucru. Astfel de etape se aseamănă cu un iad!”, a spus la final Coma.

Nici Despres nu s-a arătat nemulţumit de etapă, chiar dacă a pierdut timp în raport cu Coma: “Până la urmă nu a fost o zi atât de era! Am avut de parcurs mai bine de 500 de kilometrii şi am terminat cu bine. Chaleco şi cu mine am deschis calea şi am reuşit timpi excelenţi chiar şi în aceste condiţii. Am ajuns primul la finiş şi chiar dacă nu am avut cel mai bun timp a fost până la urmă o reuşită. Coma a stat în urma mea şi asta l-a ajutat, dar până la urmă despre asta e vorba în rally raid, cei din spate pot profita de munca altora”.

Al treilea la general Lopez se declară mulţumit de faptul că a trecut cu bine peste încă o etapă dificilă.

A fost o etapă dificilă, foarte lungă ce a necesitat multă concentrare la navigaţie. Eu am deschis drumul pe anumite porţiuni, Cyril pe altele şi în acest fel am ajuns până la final. Am lucrat excelent împreună”, a concluzionat chilianul.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,331FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri