spot_img

Dakar 2011. Coma şi Despres se joacă de-a şoarele şi pisica!

Americanul Jonah Street a câştigat cea de-a noua etapă a Dakar-ului, disputată ieri pe un traseu de 235 de kilometrii în jurul localităţii Copiapo.

Americanul de la Yamaha a încheiat ziua cu peste trei minute şi jumătate în faţa locului doi olandezul Frans Verhoeven.

E fantastic! Până acum am avut parte numai de ghinioane pe parcursul competiţiei. Lucrurile nu au fost niciodată în avantajul nostru. Este ceva extraordinar, am venit aici să dăm ce avem mai bun din noi, iar o victorie este cu adevărat ceva special!”, a declarat Street la finalul zilei de ieri.

La general bătălia dintre Coma şi Despres a fost tranşată de francez în favoarea sa, acesta reuşind să recupereze un minut din întârzieera sa.

După startul în grup nu am reuşit să rămânem foarte mult timp grupaţi. Helder a greşit traseul şi toţi l-am urmat, iar când am vrut să revenim am fost ajunşi de un alt grup în urma căruia am rulat o bună bucată de timp. La general toată joaca aceasta de-a şoarecele şi pisica este în defavoarea mea, dar voi aştepta să vad ce se întâmplă în continuare”, a spus Despres.

Liderul clasamentului general Marc Coma s-a plans şi el de dificultăţile întâlnite în etapa de ieri: “Începutul de etapă a fost extrem de dificil, am început etapa cu acea eroare de pilotaj iar după aceea am fost nevoiţi să evoluăm în spatele unor alţi competitori şi asta ne-a încetinit. Am ajuns la final cu bine, în ciuda întârzierii faţă de Cyril, şi astfel s-a încheiat o etapă extrem de dificilă”.

În fapt portughezul Helder Rodriguez a fost singurul din top 10 care a nimerit traseul iniţial, retul piloţilor luând o hotărâre greşită când s-au despărţit de acesta. Până la final lusitanul a fost forţat să se recunoască învins tot de o eroare de navigare.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,348FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,380AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri