Dacia pregăteşte noi variante pentru modelul Duster

| 8 septembrie 2010 | 0 Comments

Succesul inregistrat pana in prezent de ultimul model lansat de Dacia, SUV-ul Duster, ii permite constructorului sa se gandeasca la diversificarea modelului.

Ne gandim si la alte variante. Avem o strategie pe termen lung pentru Duster. Pentru moment nu pot dezvalui detalii dar cu siguranta veti vedea Duster-ul si in alte variante”, a declarat pentru un site din România, Constantin Stroe, vicepreşedinte Automobile Dacia.

Pana atunci, au aparut deja versiuni ale SUV-ului, una dintre ele fiind conceputa de austriecii de la Fiskales LKW, care au modificat un Duster si l-au transformat intr-o dubita. A fost modificat pentru a se putea cara marfa cu el. Au fost anulate geamurile din spate, pentru a nu se vedea marfa transportata si bancheta, pentru a castiga volum. Partea din fata, cu cele doua scaune, este despartita de cea din spate, cu o plasa rigida. Masina are acum o capacitate de incarcare de 1.636 litri si poate cara 425 de kg.

De asemenea, pana la versiuni oficiale, s-a inmultit si numarul proiectelor care modifica designul masinii. A aparut chiar un proiect care prezinta Duster-ul in varianta pick-up.


Tags: , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Duminică la dublu pentru istorice: a treia etapă Romanian Retro Racing și sărbătoarea Retromobil Fest se desfășoară pe circuitul Motorpark

Campionatul desfășurat sub tutela FRAS şi cu susținerea Retromobil va alinia la start inclusiv proprietari de motociclete clasice, în premieră...

Închide