Dacia Lodgy va fi lansat în luna iunie

| 18 ianuarie 2012 | 2 Comments

Dacia Lodgy va fi lansat în luna iunie. În toamnă Dacia va lansa modelul furgon

Automobile Dacia va lansa Lodgy în România în luna iunie, iar modelul furgon după vacanţa de vară, ambele modele urmând să fie produse la fabrica Renault din Maroc, a declarat marţi directorul comerical al companiei, Thomas Dubruel.

În ceea ce priveşte noul Logan, reprezentantul Dacia nu a făcut comentarii. Dubruel a adăugat că există posibilitatea ca Lodgy să „canibalizeze într-o oarecare măsură” modelul Logan întrucât ambele se adresează familiilor. Lodgy va fi lansat în luna martie la Salonul Auto de la Geneva.

Grupul Renault vizează în viitor introducerera unor modele noi

Oficialul Dacia a spus că grupul Renault vizează în viitor introducerera în gama Dacia a unor modele care vor acoperi segmente noi de automobile.

„Există un plan de produs cu care vom intra şi pe alte segmente de maşini, cum s-a întâmplat şi în cazul Sandero, care acoperă segmentul citadin. Fiecare nou produs care va intra în gamă se va adresa unui segment nou de clienţi”, a precizat directorul Dacia.

El a spus că în strategia Dacia nu vizează, cel puţin pe termen scurt şi mediu, producţia de maşini electrice, principalul motiv fiind că în prezent această tehnologie este una costisitoare.

Referitor la piaţa auo locală, reprezentantul companiei a spus că se aşteaptă la o uşoară creştere a vânzărilor, pe baza lansării noilor modele, dar şi a continuării programului Rabla. De asemenea, Dubruel se aşteaptă la vânzări în creştere şi pe segmentul flotelor.

Automobile Dacia a vândut anul trecut 343.233 de automobile la nivel mondial, nivel apropiat de anul 2010.În România, Dacia a vândut anul trecut 30.867 de autovehicule, cifra constituind o scădere de 15,9% faţă de numărul vehiculelor comercializate în 2010.

Sursa: Mediafax


Tags: , , , , , , , ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Revenire în forţă pentru István Soós cu ocazia Trofeului Râşnov powered by Total

Trofeul Râşnov powered by Total va marca şi o schimbare majoră pentru István, cel care va lua startul cu un...

Închide