Cupa Gorjului: Emil Ghinea, amintiri din munţi

| 17 august 2012 | 1 Comment

Concentrarea şi determinarea lui Emil Ghinea condimentate cu efortul şi entuziasmul echipei de mecanici i-au asigurat tânărului pilot obţinerea celor mai bune rezultate din acest sezon al Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2012.

În etapa a VIII-a Emil Ghinea s-a clasat pe locul 1 al Grupei H4. La finalul etapei Emil Ghinea declara:
“Dacă la Reşiţa am avut nu am reuşit decât parţial să-mi îndeplinesc obiectivele fiind clasat în ambele etape doar pe locul 4, Rânca mi-a adus numai satisfacţii. Nici de această dată nu am fost ocolit de evenimente. Două planetare rupte şi un cablu de acceleraţie mi-au adus emoţii. Fără ajutorul echipei de mecanici nu aş fi reuşit să iau startul şi să obţin timpi buni atât pe ploaie cât şi pe asfalt uscat.”

Anticiparea startului în etapa a IX-a i-a adus o penalizare de 10 secunde la finalul căreia s-a clasat pe locul 2 al Grupei H4.

“Traseul de la Rânca este superb, tehnic, cu viraje de viteză sau cu viraje înşelătoare care aşteaptă greşeala pilotului. Este un traseu dificil atât pentru maşină cât şi pentru pilot. Am abordat un viraj mult pe interior şi puţin a lipsit să ratez podiumul acestei etape. Deşi mă confrunt cu anumite probleme financiare voi reveni la Câmpulung Muscel cu obiectivul de a avea o clasare cât mai bună. Mulţumesc tuturor celor care sunt alături de mine,” a mai adăugat Emil Ghinea.

În clasamentul Grupei H4 Emil Ghinea ocupă locul doi fiind la 3 puncte distanţă faţă de Horaţiu Ionescu Cristea. Următoarele etape de viteză în coastă se vor desfăşura lângă Câmpulung, pe traseul de la Voina, în zilele de 31 august şi 2 septembrie.

Emil Ghinea doreşte să mulţumească sponsorilor: Zorile Store, Dyp Drivers’ Team, Cucor Mangalia, edymaxmotors, hi performance, Corsa hotel Mangalia, Livi -Rel. Trading, Bistro Marina’s Mangalia, Jean Pescaru Racing, inforiviera.ro, Speed Wash Team, datorită cărora este posibilă prezenţa sa în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2012.

Foto: arhiva personala Emil Ghinea


Tags: , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Noul PEUGEOT 208, recompensat cu premiul Eurostar la categoria vehicule de persoane de către Automotive News Europe

Guillaume Clerc, project manager pentru PEUGEOT 208 și e-208 a primit în numele echipei de produs PEUGEOT condusă de Laurent...

Închide