CRVC Balvanyos – Lacul Sf. Ana, anticamera performantei

| 21 aprilie 2013 | 0 Comments

Sambata 20 aprilie 2013 s-a desfasurat prima etapa din cadrul  Campionatului Regional de Coasta Metabond, Balvanyos – Lacul Sf. Ana. Desi pe lista de inscrieri au fost 17 piloti, doar 14 au luat startul in aceasta cursa.

Emil Ghinea, unul dintre favoritii acestei competitii, a fost nevoit sa abandoneze datorita unei defectiuni tehnice. Din cei care au luat startul s-au clasat 10 piloti, 4 fiind nevoiti sa urmareasca cursa de pe marginea traseului.

La Open clasamentul se prezinta dupa cum urmeaza:

1. Szene Raul – Mitsubishi Evo9. 2. Siszman Robert – Opel Astra. 3. Szabo Csongor – Suzuki Swift.

Clasament Clasa 2RM:

1. Siszman Robert – Opel Astra. 2. Szabo Csongor – Suzuki Swift. 3. Kelemen Peter – Dacia Logan.

Brasoveanul Stoicanea – Cismas Cristian a debutat in acest sezon la volanul unui Opel Corsa A GSi. Desi antrenamentele acestuia s-au rezumat la jumatate de metru parcurs cu masina sa, a reusit sa obtina o clasare frumoasa: locul 2 la clasa R1 pana la 1600 cmc. dupa Burducel Adrian Ionut – Honda Civic.

Clasament Clasa R2 1600 – 2000 cmc:

1. Torcescu Marian – VW Golf. 2. Sava Mircea – VW Golf. 3. Kovacs Nandor – Opel Astra.

Campionatul Regional de Coasta Metabond pentru Cupele Kremsmuller, este o competitie organizata de C.S. Auto Crono sub tutela Federatie Romane de Automobilism Sportiv. Un eveniment la care publicatia Autostiri.ro este partener media.

Alaturat va oferim cateva imagini din aceasta competitie. Mai multe imagini pot fi gasite pe pagina noastra de facebook aici.

Credit foto: Dan Strauti


Tags: , , , , , , , , ,

Category: Altele

Citește articolul precedent:
Trei echipaje românești la Raliul Ungariei, penultima etapă din FIA ERC

Lotul României va fi reprezentat de trei echipaje la penultima etapă din Campionatul European de Raliuri, care va avea loc...

Închide