Cotnari Rally Team crește sensibil ritmul pe probele speciale de la o rundă la alta

| 15 septembrie 2018 | 0 Comments

Cotnari Rally Team crește sensibil ritmul pe probele speciale de la o rundă la alta. Urmează startul la Craiova Super Rally 2018 în acest weekend și raliul de la Sibiu la începutul lunii octombrie.

Desfășurată la finalul săptămânii trecute, ultima confruntare pe macadam a sezonului competițional 2018, Cotnari Rally Iași – Centenar 100, a reprezentat pentru echipajul Cotnari Rally Team prilejul de a reconfirma faptul că a cristalizat deja o legătură cu mașina de concurs și că ritmul pe probele speciale crește sensibil de la o rundă la alta.

De altfel, acest aspect a fost reliefat la finalul întrecerii și de multiplul campion național Titi Aur: ”În perioada de pauză am testat câteva aspecte referitoare la comportamentul mașinii. Am reușit să îmbunătățim ritmul, însă trebuie mai multă constanță în acest sens. De altfel, cu un plus la acest capitol, și dacă nu aveam probleme cu frâna de mână la Superspecială, probabil că puteam termina chiar mai sus chiar și în contextul în care s-a concurat la un nivel extrem de ridicat”.

Titi Aur și Silviu Moraru au terminat întrecerea pe locul 4 la Clasa 2 și pe poziția a șasea în ierarhia FIA. Titi Aur a apreciat în egală măsură și spectaculozitatea probelor speciale alese de organizator, dar și interesul publicului local, mii de iubitori ai motorsportului asistând la cele 11 probe din programul competiției.

”Sunt un fan al probelor de macadam, iar cele de la Iași sunt cu adevărat spectaculoase. Rapide, dar și tehnice, cu multe capcane, îți pun la încercare toate abillitățile. Așa a fost și în configurația aleasă în acest an, iar din punct de vedere organizatoric lucrurile au fost la un nivel extrem de ridicat. În plus, am avut parte de o audiență mare și îi felicit pe organizatori pentru acest lucru”, a concluzionat Titi, citat de autostiri.ro.

Următoarea provocare pentru Cotnari Rally Team în întrecerea internă de raliuri este programată la începutul lunii octombrie, atunci când, la Sibiu, între 4 și 7, se va desfășura, pe asfalt, etapa finală a ediției din acest an a campionatului.

În weekendul acesta Titi Aur va lua startul la Craiova în Campionatul Național de Super Rally. Vineri, 14 septembrie, de la ora 19:00, se va da startul festiv al competiției, în Piața Mihai Viteazul, acolo unde publicul va avea ocazia să îi cunoască pe piloții participanți la această etapă iar concursul va avea loc sâmbătă, 15 septembrie, între orele 10:00 și 17:00, urmat de ceremonia de premiere, programată pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, de la ora 17:30.

Credit foto: RallyZoom.ro

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Următorul pas în evoluția digitală: Anvelopele inteligente NOKIAN TYRES INTUITU™

Transformarea digitală a anvelopelor pentru utilaje cu capacitate de volum mare revoluționează condusul de zi cu zi și gestionarea flotei,...

Închide