Competiția Mașina Anului 2021 în România și-a desemnat cele șapte finaliste

| 9 noiembrie 2020 | 0 Comments

– Asociația Presei Auto din România (APAR) este organizatoarea evenimentului “Mașina Anului în România”
Cea de-a 22-a ediție va reuni un juriu format din jurnaliști auto, piloți de raliu, personalități din mediul online și pasionați din domeniu
– Testele finale vor avea loc pe data de 9 decembrie la Academia Titi Aur

Juriul competiției Mașina Anului 2021 în România a desemnat cele șapte finaliste, care își vor disputa trofeul in data de 9 decembrie.

Modelele ajunse in finală sunt Dacia Logan/Sandero, Hyundai i20, Peugeot 2008, Renault Captur, Skoda Octavia, Toyota Yaris și Volkswagen ID.3. Testele finale se vor desfășura, ca și în cazul ultimelor ediții, la Academia Titi Aur și vor include probe pe circuit, cât și rulare pe drumurile publice.

Evenimentul, organizat de Asociația Presei Auto din România, reunește un juriu cu o componență îmbunătățită comparativ cu edițiile anterioare. Astfel, alături de jurnaliști profesioniști, se vor afla piloți de raliuri, personalități din mediul online, din radio și televiziune dar și personaltități indpendente pasionate de domeniul auto. O premieră o reprezintă și participarea în juriu a unor cunoscuți editori de presă auto on-line din țară.
Astfel, în juriu se regăsesc Bogdan Nicolae Badea, Președintele Hidroelectrica si pasionat de off-road, Radu Tudoroiu, bine cunoscut în mediul on-line pentru expeditiile sale la volan in Africa, Rusia si Asia, Dorin Chiotea, jurnalist cu peste 25 de ani de experienta, prezentatorul matinalului de la TVR1 și Radu Constantinescu, una dintre cele mai cunoscute voci de radio din România, realizator al emisiunilor Drum cu prioritate și Piese și mașini de la Europa FM.

De asemenea, sunt prezenți Titi Aur, multiplu campion national de raliuri, un mare promotor a codusului defensiv, George Grigorescu, Maestru al Sportului în automobilism și fost președinte APIA, Karoly Borbely pilot de raliuri. Pentru prima dată, participă la jurizare Carmen Poenaru, fostă campioană națională la raliuri în echipaj cu Bogdan Marișca, un alt multiplu campion de raliuri. Tot în premieră, este prezentă și Renatta Stepanov, un produs autentic al presei auto românești care astăzi desfășoară numeroase activități legate de universal auto.

Juriul celei de-a 22-a ediții este format din:

 1. Bogdan Nicolae Badea
 2. Carmen Poenaru
 3. Renatta Stepanov
 4. Titi Aur
 5. Radu Constantinescu
 6. Radu Tudoroiu
 7. Karoly Borbely
 8. Dorin Chiotea
 9. George Grigorescu
 10. Gabi Gogiu (AUTOpro)
 11. Cristian Agatie – promotor.ro
 12. Aurel Niculescu (4×4)
 13. Virgil Mihailovici (Siguranta Auto, fost Presedinte APAR)
 14. Daniel Costea (voom.ro, Președinte APAR)
 15. Robert Adam (turatii.ro)
 16. ROBERT STAN – lifenews.ro
 17. RADU BUHANITA – revista Auto Test
 18. Dan Strauti (autostiri.ro)
 19. Robert Drilea (eblogauto.ro)
 20. Daniel Batran (turatiiscrise.ro)
 21. Radu Micu (Radio Timisoara)
 22. Gabriel Nica (Cu si Despre Masini)

 


Tags: , , ,

Category: Drive-Test, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Final de sezon pentru Promo Rally 2020 – 2021

Organizatorii reamintesc tuturor celor care sunt interesați să participe la acest gen de competiție sportivă câteva din regulile de respectat:...

Închide