Colin McCrae, vinovat de accidentul care i-a provocat moartea!

| 7 septembrie 2011 | 0 Comments

O echipă de investigatori britanici l-au găsit pe Colin McCrae vinovat pentru accidentul de elicopter, din 2007, în urma căruia scoţianul şi-a pierdut viaţa.

Potrivit publicaţiei The Guardian, McCrae nu era încă pregătit să piloteze un elicopter şi în urma unor mai multe erori de pilotaj s-a prăbuşit.

Comisia de specialişti reunită pentru a cerceta evenimentele s-a folosit de dovezile colectate de poliţie de la faţa locului, precum şi de înregistrările video surprinse de un cameraman amator.

Acestea din urmă îl prezintă pe McCrae în timp ce survola la foarte joasă altitudine ferma în apropierea căreia s-a prăbuşit, după care aparatul de zbor a început să piardă altitudine pentru ca în final să lovească pământul.

În ciuda acestor concluzii, familia pilotului scoţian susţine că acesta ştia să piloteze foarte bine un elicopter, cauzele accidentului fiind în continuare necunoscute.


Tags: , , , , , , , , ,

Category: Prima pagina, WRC

Citește articolul precedent:
De la Raliul Narciselor la TESS Rally. O istorie a celui mai longeviv raliu din Romania

In fiecare an inceputul sezonului automobilistic se marcheaza cu clasica etapa de raliu de pe meleagurile brasovene. Aceasta etapa, cunoscuta...

Închide