CNVC: Timisorenii se pregatesc pentru etapa de la Resita

| 2 iulie 2014 | 0 Comments
Transilvania Rally 2014 -  Adi Ionescu - Szene Rikardo Raul

Transilvania Rally 2014 – Adi Ionescu – Szene Rikardo Raul

Timisorenii se pregatesc pentru etapa de la Resita a CNVC

Emotiile sunt mari atat pentru Szene Raul cat si pentru Ionescu Adrian, cei doi reprezentanti la aceasta etapa ai echipei ACS BSSR Automotosport. Etapa de la Resita se va desfasura in weekendul 5-6 iulie, pe Valea Domanului.

„Speram ca vremea sa tina cu noi, sa fie multi spectatori, masinile sa se ridice la nivelul asteptarilor, mai ales ca vom fi acasa si trebuie sa nu dezamagim. Ne dorim un loc pe podium. Tintim spre locul I,”a declarat inaintea etapei de viteza in coasta pilotul Raul Szene.

Startul zilei 1 de concurs va fi la ora 8:30, iar circulatia va fi inchisa incepand cu ora 7:30. In prima zi se vor desfasura recunoasteri si antrenamente cronometrate, iar in ziua a 2-a, pe 6 iulie, se va desfasura concursul, incepand cu ora 12. Pana la ora concursului,  pilotii vor  efectua 2 manse de antrenamente.

„Avem emotii si pentru ca suntem acasa dar si pentru ca ultima data cand am fost la Resita a avut loc un eveniment neplacut. De aceea ne-am pregatit intens si ne dorim sa se vada acest lucru prin obtinerea unui loc pe podium. Va asteptam la Resita sa ne sustineti!,” declara Raul Szene.

Raul Szene si Adi Ionescu multumeac partenerilor care au ales sa ii sprijine in sezonul 2014: Kremsmuller Romania, Dasierra Consult, Office Dent, Cosepa Security, partenerilor media  Vocea Timisului, Autostiri.ro si partenerului Kremsmueller Group din Austria.

Credit foto: Rallyphoto.ro


Tags: , , , , , , , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Clasament Raliul Clujului după prima zi!

Sebastian Barbu este lider după prima zi la Raliul Clujului Star Lubricants powered by MotoIntegrator. Pilotul sibian, secondat de Bogdan...

Închide