spot_img

CNSS/CNIA/CNVE: Prezență numeroasă la Cupa CTPark

Cupa CTPark 2022, reprezentând etapa a 3-a a Campionatului Național de Îndemânare Auto (CNIA), Super Slalom (CNSS) și noul Campionat Național de Vehicule Electrice (CNVE), va avea loc pe 2-3 iulie, în incinta parcului industrial CTPark Bucharest West, Autostrada Bucuresti-Pitesti, km. 23.

GT Auto Club Sportiv, Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) și gazda evenimentului, CTPark România, cel mai mare dezvoltator de parcuri logistice și industriale din țară, își vor reuni forțele pentru a pune la dispoziție cele mai bune condiții de concurs celor peste 100 de piloți care își vor etala măiestria în arta pilotajului, în cea de-a 3-a etapă comună CNIA-CNSS-CNVE, denumită Cupa CTPark 2022.

Organizatorul GT Auto Club Sportiv anunță o participare numeroasă, cu piloți care vor veni din Cluj, Iași, Brăila, Galați, Brașov, Ploiești, București și Ilfov, un număr record de juniori (CNIA: 8-14 ani, CNSS: 14-18 ani), seniori de peste 65 de ani și multe, din ce în ce mai multe, prezențe feminine.

Lupta pentru cea mai bună poziție în clasamentul etapei, pe grupe, clase, Open și echipe, va fi una intensă și spectaculoasă, cu afișarea timpilor online pe www. gtautoclub.ro.
CNIA: https://cnia.gtautoclub.ro/etapa/bucuresti-2022/
CNSS: https://cnss.gtautoclub.ro/etapa/bucuresti-2022/
CNVE: https://cnve.gtautoclub.ro/etapa/intai-debutul-cnve-2022-copy-copy-copy/

Înaintea acestei etape, clasamentele se prezintă astfel:
CNIA: https://cnia.gtautoclub.ro/clasament-general/
CNSS: https://cnss.gtautoclub.ro/clasament-general/
CNVE: https://cnve.gtautoclub.ro/clasament-general/

Etapa, susținută și de CTP România, va avea următorul program: sâmbătă, 2 iulie, se vor desfășura antrenamentele libere, în intervalul orar 12:00-20:00, duminică, 3 iulie, începând cu ora 10:00, este programat antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs, iar festivitatea de premiere va avea loc în jurul orei 19:00.

Manșele de concurs vor fi comentate de Ștefan Raita, în ziua de duminică, începând cu ora 13:00, și vor putea fi urmărite online pe pagina de Youtube a FRAS.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe și premii de la Valtec (ulei Repsol), Metalubs, Tegee International, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor.

Sursa si imagine: comunicat transmis autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri