spot_img

CNR. Tempesta, Gîrtofan şi Marişca sunt gata de luptă!

Raliul Tara Barsei organizat in doua locatii impune si doua conferinte de presa, pentru o informare cat mai buna a mass-mediei. Astfel, organizatorul Raliului Tara Barsei Dunlop SEAT a tinut astazi o conferinta de presa in incinta unui centru comercial din Brasov, la care au luat parte reprezentanti ai partenerilor raliului impreuna cu trei dintre “actorii” principali ai Campionatului National de Raliuri: Bogdan Marisca, Marco Tempestini si Dan Girtofan.

Tempestini lupta doar pentru victoriile de etapa

In cadrul acesteia, sportivii, artizanii spectacolului ce va fi pe probele speciale au luat cuvântul, Marco Tempestini fiind primul, in dubla sa calitate de pilot si sustinator al primei editii a cursei, cea din 2006. „Ma bucur pentru reintroducerea «triunghiului» Sacele – Azuga – Predeal in programul cursei. Sunt probe frumoase si cred ca va fi un spectacol bun. Pentru noi, campionatul este jucat, insa ne dorim revansa, vrem sa mergem tare si sa ne luptam pentru victorii in sfarsitul de sezon. Deasemenea, vom incerca sa-l ajutam, in masura in care putem, pe coechipierul nostru Bogdan Marisca tentativa sa in a-si adjudeca titlul de campion national”, a spus „Tempesta”.

Multumirea lui Girtofan

Dan Girtofan, cel maI bine clasat brasovean in ierarhia generala, este pregatit pentru a face un rezultat cat mai bun pe macadamul brasovean: „Ma bucur ca reusim sa luam startul si in acest an si ca s-a luat act de propunerea comisiei de raliuri si vom lua startul la Bucuresti. Este un lucru benefic pentru sponsori, pentru piloti si pentru spectatorii din capitala. Formatul de sambata este excelent pentru spectatori, acestia avand posibilitati vaste de vizionare, iar probele au o configuratie buna ”.

Marisca vrea sa schimbe abordarea in Raliul „Tara Barsei”

Bogdan Marisca, liderul campionatului inaintea Raliului „Tara Barsei”, a vorbit ultimul : „Spre deosebire de colegii mei Dan Girtofan si Marco Tempestini Raliul «Tara Barsei» este un raliu in care nu am stiut sa fac nimic pana acum. Au fost abandonuri, a fost si un loc trei, insa la distanta mare de primii doi clasati si acum trebuie sa incercam sa schimbam abordarea. Nu este loc de tactica si strategii, trebuie sa fim rapizi daca ne dorim titlul. Din punct de vedere sportiv, cred ca CNR este pe o panta ascendenta, fapt care ne bucura. Chiar daca este un efort mare pentru toata lumea deplasarea vineri noapte de la Bucuresti la Brasov, aceasta proba superspeciala este binevenita, fapt pentru care tin sa multumesc organizatorului”.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri