spot_img

CNR. Spitzmuller şi Szabo continuă lupta pentru primul loc după PS7

Maghiarul Csaba Spitzmuller rămâne lider în Raliul Aradului cu un avans de 10,5 secunde în faţa conaţionalului său Gergo Szabo şi cu 22,7 secunde în faţa locului trei, Vali Porcişteanu. În aceste condiţii Szabo şi Marişca, locul patru în clasament, se află la egalitate de puncte în fruntea clasamentului general, în timp ce Spitzmuller urcă pe patru, depăşindu-l pe Gîrtofan.

PS5 – Lipova2 (10,9 km)Proba a avut aceeaşi desfăşurare ca şi pe prima trecere de dimineaţă. Spitzmuller s-a impus luându-i conaţionalului său Szabo aproape trei secunde, în timp ce Porcişteanu a venit pe trei la şapte zecimi în spatele locului doi. Marişca şi Tempesta i-au urmat pe cei trei, italianul urcând pe cinci la general. Braşovenii Manu Mihalache şi Dan Gîrtofan au terminat grupat pe poziţiile a şasea, respectiv a şaptea.

La final majoritatea piloţilor s-au declarat mulţumiţi de propriile evoluţii şpe care le-au caracterizat drept mult mai bune decât cele de dimineaţă. În ciuda victoriei Csaba Spitymuller a declarat că a avut probleme la scutul maşinii. Nici Aur nu a fost ocolit de necazuri anunţând probleme la intercooler.

PS6 – Lalaşinţ 2 (6.2 km) Proba a fost anulată de către organizatori din cauza unei maşini abandonate într-un viraj.

PS7 – Chelmac 2 (4,9 km) Szabo câştigă a doua sa probă în Raliul Aradului şi se distanţează faţă de Porcişteanu la general. Liderul Spitzmuller a venit al doilea, la o secundă de pilotul Jack Daniel’s Rally Team şi se menţine pe prima poziţie la general cu un avans de 10,5 secunde în faţa locului doi. Pe patru a sosit acelaşi Bogdan Marişca, urmat de Tempesta şi de braşoveanul Manu Mihalache.

Clasament Raliul Aradului după PS7:

1. Csaba SPITZMULLER

2. Gergo SZABO               +10.5

3. Vali PORCISTEANU +22.7

4 .Bogdan MARISCA +35.6

5. Marco TEMPESTA +45.3

6. Manuel MIHALACHE +47.6

7. Dan GIRTOFAN +01:11.3

8. Titi AUR +01:26.0.

Abandonuri:

93. Bogdan Năstase / Alex Popidan – DACIA LOGAN

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,331FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri