spot_img

CNR. Raliul Iaşului, momentul adevărului!

După şapte curse, începute în primăvară la Braşov şi încheiate la Arad, acum trei săptămâni, Campionatul Naţional de Raliuri a ajuns la “momentul adevărului”. Ultima cursă a sezonului, Raliul Iaşului, va avea loc în acest weekend pe macadamurile din judeţul moldav, iar la finalul acestuia vom afla numele viitorului campion.

Va fi el acelaşi ca şi anul trecut, în persoana lui Gergo Szabo, pilotul maghiar având prima şansă, în principal datorită avansului consistent pe care îl are în frunte, sau va reuşi Vali Porcişteanu să ofere surpriza şi să-şi treacă în palmares primul titlu naţional?

Maghiarul de la Jack Daniel’s Rally Team a strâns de-a lungul sezonului 108 puncte, cu 13 mai mult decât pilotul român, aflat pe locul doi. În aceste condiţii lui Szabo îi este suficient un loc cinci la Iaşi pentru a-şi adjudeca titlul naţional. De partea cealaltă Vali Porcişteanu trebuie neapărat să învingă şi să spere într-o clasare cât mai slabă a adversarului său.

Lupta pentru poziţia a treia este şi ea una destul de strânsă. Marişca şi Gîrtofan sunt despărţiţi de doar şase puncte, însă ambii păstrează şanse şi la locul doi, în cazul unei evoluţii slabe a lui Porcişteanu.

Competiţia va lua startul vineri din faţa Palatului Culturii din Iaşi, pentru a se încheia sâmbătă după-amiază în acelaşi loc al urbei moldave. Vineri seara toţi iubitorii motorsportului vor avea prilejul să urmărească la poalele Copoului Super-Speciala Raliului Iaşului pe o probă ce tinde să devină celebră “Râpa Galbenă”.

Aşa cum v-am obişnuit auto24bv.ro vă va ţine la curent cu desfăşurarea ostilităţilor pe drumurile de la Iaşi.

Articolul precedent
Articolul următor

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,332FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri