CNKD 2016 – Etapa a IV-a se va desfășura ˝In Memoriam Mihaela Urucu˝

| 21 iulie 2016 | 0 Comments

Oficial-FRAS-Omagiu-Mihaela Urucu-BrîncoveanuCea de-a patra etapă a Campionatului Naţional de Karting Dunlop 2016, ce se va desfăşura pe circuitul Prejmer, din apropiere de Braşov, în perioada 30-31 iulie, va fi dedicată memoriei celei care a fost Mihaela Urucu-Brîncoveanu, arbitru în cadrul Colegiului Bucureşti, potrivit anunțului postat pe site-ul Federației Române de Automobilism Sportiv.

Ultima etapă dinaintea pauzei de vară a Campionatului Naţional de Karting Dunlop va avea o însemnătate specială pentru Federaţia Română de Automobilism Sportiv şi mai ales pentru membrii colegiului de arbitri din Bucureşti. După o luptă grea cu o boală incurabilă, Mihaela Urucu-Brîncoveanu, membră a colegiului Bucureşti, a pornit pe 17 iulie, la doar 32 de ani, pe un alt drum…

Retrasă temporar din activitate în urmă cu trei ani, în momentul în care a devenit mamă, Mihaela Urucu a fost un oficial care a pus umărul la bunul mers al Campionatului Naţional de Karting Dunlop încă de la prima ediţie, în paralel cu o participare activă la numeroase alte evenimente organizate sub tutela FRAS. Un om de un calm desăvârşit, un caracter special, Mihaela a fost mânată de o pasiune aparte în arbitrajul competiţiilor auto.

La momentul despărţirii, Federaţia Română de Automobilism Sportiv împreună cu membrii Comisiei Naţionale de Karting au hotărât ca etapa de la Prejmer să fie dedicată memoriei celei care a fost Mihaela Urucu, purtând numele acesteia. Vă aşteptăm aşadar la Prejmer, pentru o nouă porţie de adrenalină şi pentru a cinsti totodată memoria unui oficial care ani de zile a fost o prezenţă activă în cadrul acţiunilor FRAS.

˝Mihaela a plecat prea devreme…Ce ne rămâne nouă de făcut este să încercăm să învățăm ce repede trecem pe aici, să arătăm că dincolo de orice suntem o mare familie şi că trebuie să ştim să fim uniţi. Mihaela Urucu a fost un arbitru devotat, care a lăsat în urmă mulţi prieteni în colegiu. Desfășurarea etapei de karting de la Prejmer ˝In memoriam Mihaela Urucu˝ este modul nostru de a ne arăta aprecierea pentru întreaga sa carieră”, a declarat Norris Măgeanu, preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

VIA: Federaţia Română de Automobilism Sportiv


Tags: , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Revenire în forţă pentru István Soós cu ocazia Trofeului Râşnov powered by Total

Trofeul Râşnov powered by Total va marca şi o schimbare majoră pentru István, cel care va lua startul cu un...

Închide