Sorin Ene participă la King of Europe Pro2 Series

| 21 iulie 2016 | 0 Comments

Sorin EneKing of Europe, punctul de întâlnire ai celor mai buni drifteri din continent revine cu etapa din Austria, 23 – 24 iulie a.c.

Dacă în campionatul european se vor disputa 8 etape, în Pro2 Series avem în acest sezon 4 etape. Sorin Ene este sportivul român care va participa și la această etapă. Sorin ar fi trebuit să participe alături de Călin Ciortan, însă  mașina de concurs a talentatului pilot nu poate fi reparată până la ora startului.

După participarea la etapa din Polonia unde Ene s-a clasat pe un meritoriu loc 11, HAi-u revine în campionatul european cu forțe proaspete și mult optimism.

„La prima etapă din Polonia traseul a fost extrem de dificil,foarte lung, s-a rulat cu viteze foarte mari iar ritmul impus de concurenți a fost infernal. Am obținut o clasare în primii 11, un rezultat mai mult decât bun pentru începutul de sezon într-un campionat cu un nivel de competiție foarte ridicat. Polonia are cel puțin 600 de piloți licențiați în drift din care cel puțin 400 sunt prezenți în competiții. Până în acest moment m-am descurcat și am reușit să acopăr resursele financiare necesare participării la nivel internațional. Sper și îmi doresc să pot reprezenta driftul românesc și în partea a doua a campionatului. Am fosrte mare încredere în mine, în echipa mea și sunt convins că voi avea parte de un rezultat bun. Mi-ar fi plăcut să-mi fie alături Călin Ciortan, însă nu se poate la această etapă,” a declarat pentru autostiri.ro Sorin Ene.

Pilotul român va fi însoțit de un grup inimos de fani. Printre cei peste 40 de români care vor trăi emoțiile acestei curse se numără și colegul nostru Cosmin Ioniță care ne promite fotografii frumoase de la fața locului.

Informații la zi despre participarea pilotului Sorin Ene în campionatul național se regăsec în materialul: Sorin Ene cucerește Rarăul.

Sorin Ene este susținut de: Reparatii Turboserv, Motul Romania, Agroarend SA, Toya Romania, autobon.ro, BestWatch.ro , Campion Auto Service, Corsarul Rosu, TONY Detailing, Decomar Logistic Hotel Aurora – Mamaia.

Credit foto: Comin Gabriel Ionita


Tags: , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Prima etapa din Campionatul National de Drift și-a ales castigatorii

Prima etapă din Campionatul Național de Drift a sezonului 2020 s-a desfășurat în acest weekend pe circuitul Prejmer din Brașov.

Închide