Chevrolet Aveo şi Malibu pe lista fruntaşilor la testele EuroNCAP

| 1 februarie 2012 | 0 Comments

EuroNCAP a prezentat lista celor mai sigure maşini testate în 2011

Chevrolet Aveo este cea mai sigură maşină din segment.  Chevrolet Malibu a obţinut rezultate excelente la testele de siguranţă.

Bucureşti. Organizaţia Euro NCAP, a anunţat ieri fruntaşii testelor de siguranţă din 2011. Chevrolet Aveo, a fost cotat ca cel mai sigur model al clasei mini, testat în 2011. Chevrolet Aveo / Sonic este însă şi cel mai sigur model al clasei mini de la introducerea noilor criterii Euro NCAP: http://www.euroncap.com/bestinclasscars2011.aspx

Un alt model Chevrolet testat în 2011 este Malibu; acesta a obţinut rezultate excelente la testele de siguranţă, fiind printre cele mai sigure autovehicule din clasa sa.

Siguranţa modelelor Chevrolet

Toate modelele Chevrolet au fost testate după noile reguli – mult mai exigente – ale organizaţei Euro NCAP şi au obţinut rezultate excelente (teste efectuate după 2009, după noul regulament EuroNCAP). Noul Chevrolet Aveo / Sonic, Chevrolet Cruze, Chevrolet Captiva SUV, modelul MPV Orlando au obţinut punctajul maxim de cinci stele euroNCAP, iar micul Chevrolet Spark a obţinut 4 stele, la un punct diferenţă de cele 5 stele, un rezultat foarte bun în acest segment.

Noul Chevrolet Aveo / Sonic este cel mai sigur autovehicul din segmentul său. (Teste euroNCAP: http://www.euroncap.com/supermini.aspx). Noul Aveo vine cu o platformă complet nouă, platforma Gamma, care va fi utilizată şi pentru alte modele GM ce urmează a fi lansate în acest segment.

Modelul Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsă dezvoltat de Chevrolet, și noul Malibu au primit punctajul maxim de cinci stele în cadrul Programului European de Evaluare a Autovehiculelor Noi (Euro NCAP).

Chevrolet Volt a fost primul autovehicul electric dezvoltat de un producător american care a primit cel mai mare punctaj Euro NCAP la toate categoriile. Euro NCAP este ultima dintr-o serie de organizații de specialitate care i-au acordat modelului Volt punctaje maxime.

În aprilie 2011, Institutul american pentru asigurarea siguranţei rutiere (IIHS) i-a acordat acestuia calificativul „Cel mai bun autovehicul în materie de siguranţă”, în timp ce Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului din S.U.A. (NHTSA) i-a acordat autovehiculului un punctaj de cinci stele.

Chevrolet Camaro Coupe, model 2012, este primul autovehicul care a obţinut, după revizuirea procedurilor federale de testare pentru anul 2011, punctajul maxim de cinci stele la toate secţiunile de testare a siguranţei din cadrul Programului de evaluare a autovehiculelor noi desfăşurat de Administraţia Naţională pentru Siguranţa în Trafic (NHTSA) din S.U.A.

Sursa: Chevrolet Romania


Tags: , , , , , , ,

Category: Prezentare, Prima pagina

Citește articolul precedent:
DTO Rally Team înfruntă probele de macadam ale Raliului Sibiului

Trecut pe macadam la începutul lunii odată cu Raliul Moldovei, Campionatul Național de Raliuri se mută în acest weekend pe...

Închide