Castrol a anunțat lansarea Castrol ON, o nouă gamă de lichide avansate pentru o performanță îmbunătățită a autovehiculelor electrice

| 22 martie 2021 | 0 Comments
  • Lichidele Castrol ON pentru autovehicule electrice au un rol esențial de jucat în era mobilității electrice
  • Lichidele de transmisie, lichidele de răcire și lubrifianții pentru autovehicule electrice au scopul de a aduce industria mai aproape de atingerea punctelor cheie pentru adoptarea la scară largă a autovehiculelor electrice (EV), ajutându-le să aibă o autonomie mai mare1, să se încarce mai rapid2 și să aibă o durată de viață mai mare3 *
  • Lichidele avansate pentru autovehicule electrice gestionează temperaturile din baterie, ceea ce permite încărcarea rapidă, sporește autonomia în cazul unei singure încărcări, îmbunătățește eficiența și extinde durata de viață a sistemelor de transmisie
  • Peste jumătate din principalii producători auto din lume folosesc deja lichidele Castrol pentru autovehicule electrice pentru umplerea din fabrică a autovehiculelor electrice4

Castrol a anunțat lansarea Castrol ON, noua marcă pentru gama sa de lichide avansate pentru autovehicule electrice. Gama include lichide de transmisie, lichide de răcire și lubrifianți pentru autovehicule electrice. Lichidele de transmisie avansate pentru autovehicule electrice ajută la extinderea duratei de viață a sistemului de transmisie și permit autovehiculelor electrice să parcurgă o distanță mai mare cu o singură încărcare. Lichidele de răcire pentru autovehicule electrice ajută la menținerea unei temperaturi scăzute a bateriilor, chiar și în condiții extreme, și le permit să tolereze încărcarea ultra-rapidă (> 150 kW), minimizând vârfurile de temperatură, simultan sporind eficiența componentelor și reducând greutatea componentelor.

Lichidele Castrol ON pentru autovehicule electrice ajută, prin urmare, la aducerea industriei auto mai aproape de atingerea celor trei puncte cheie necesare pentru adoptarea la scară largă a autovehiculelor electrice, așa cum au fost ele identificate studiul Castrol Accelerarea evoluției privind autovehiculele electrice . Aceste puncte cheie sunt un timp de încărcare de 31 de minute, o autonomie de 469 kilometri și un preț de pornire de 36.000 USD.

Orientarea către mobilitatea electrică

Având în vedere anunțul guvernelor cu privire la accelerarea interdicțiilor privind vânzările de autovehicule noi cu motoare cu combustie internă (ICE) și previziuni că 80% din autoturismele pot fi reprezentate de autovehicule electrice până în 2050, cursa a început pentru a atinge punctele cheie necesare și pentru a garanta faptul că autovehiculele electrice respectă așteptările consumatorilor. Gama de produse Castrol ON va ajuta la îmbunătățirea performanței autovehiculelor electrice și la „pornirea” unui viitor electric.

Pe lângă o gamă avansată de lichide pentru autovehicule electrice pentru aplicații de primă umplere, Castrol a dezvoltat un lichid pentru autovehicule electrice, destinat service-urilor – lichidul de transmisie pentru autovehicule electrice Castrol ON E1 – care este adoptat de service-urile BYD din China, în 2021.

Castrol ON: încărcare premium

Gama de lichide Castrol pentru autovehicule electrice a fost dezvoltată în strânsă colaborare cu partenerii din industrie, inclusiv echipa de Formula E Jaguar Racing. Colaborările în cadrul sporturilor cu motor ale Castrol ON înseamnă că tehnologiile lichidelor pentru autovehicule electronice pot fi împinse și testate la limită pe pistă, înainte de a ajunge pe șosea.

Mandhir Singh, vicepreședinte senior al companiei Castrol a afirmat: „Tehnologia inovatoare și inovația produselor au fost în centrul atenției Castrol de peste un secol. Căutăm permanent să creăm produse mai bune și mai relevante pentru a satisface nevoile dinamice și în continuă schimbare ale clienților noștri.

„Raportul nostru – Accelerarea evoluției privind autovehiculele electrice –  ne-a ajutat să identificăm nevoia autovehiculelor electrice de a avea o autonomie mai mare, de a se încărca mai repede și de a oferi un raport calitate-preț mai bun. Gama Castrol ON oferă autovehiculelor electrice lichidele de care au nevoie pentru a depăși aceste provocări. Concentrând vasta expertiza tehnologică a companiei Castrol în această nouă zonă, contribuim la modelarea viitorului transportului.”

Noua gamă de lichide Castrol ON pentru autovehicule electrice

Lichidele de răcire pentru autovehicule electrice

Lichidul de răcire Castrol ON pentru baterie îmbunătățește managementul termic, menține bateriile mai reci și la temperaturi stabile, chiar și în condiții extreme. Acest lucru permite încărcarea rapidă și ajută la prelungirea duratei de viață a bateriei.

Lichide de transmisie pentru autovehicule electrice

Lichidele de transmisie Castrol ON pentru autovehiculele electrice asigură o protecție sporită a transmisiei, îmbunătățind în același timp eficiența, sporind autonomia autovehiculelor electrice cu o singură încărcare, extinzând durata de viață a sistemului de transmisie.

lubrifianți pentru autovehicule electrice

Lubrifianții Castrol ON pentru autovehicule electrice joacă un rol esențial în menținerea eficienței optime și extinderea duratei de viață a componentelor.

1 comparativ cu lichidul folosit la umplerea din fabrică a autovehiculelor electrice, produs în masă

2 comparativ cu sistemul de baterii cu răcire indirectă

3 comparativ cu lichidul de transmisie standard pentru autovehicule electrice

*Beneficiile lichidelor Castrol pentru autovehiculele electrice au fost demonstrate în testarea și dezvoltarea personalizată

4 Pe baza datelor LMCA pentru 20 dintre cei mai importanți producători de echipamente originale (vânzări de autovehicule noi) în 2019. Folosire ca primă umplere de către producătorii de echipamente originale.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Clasament Raliul Clujului după prima zi!

Sebastian Barbu este lider după prima zi la Raliul Clujului Star Lubricants powered by MotoIntegrator. Pilotul sibian, secondat de Bogdan...

Închide