Ca un STAR ROCK! Asa m-am simtit la Rasnov!

| 9 aprilie 2019 | 0 Comments

Acum, dupa ce toata lumea incepe sa “isi linga ranile” dupa un sfarsit de saptamana absolut incendiar la Rasnov, realizez ce s-a intamplat si sunt foarte mandru ca am luat parte la un asemenea eveniment ce sincer mi-a depasit  asteptarile!

Daca in prima zi au fost ceva spectatori, duminica a fost cea mai tare zi de viteza in coasta de cand sunt prezent la start – oameni super incantati sa fie prezenti pe traseu, entuziasmati ca pot sa vada in actiune asemenea masini live si profitand de vremea perfecta, au fost trup si suflet prezenti la un adevarat spectacol automobilistic!

Mai puternica este energia pe care toti cei prezenti ti-o ofereau la coborare, obligandu-te ca in urmatoarea urcare sa dai tot ce ai mai bun!

Transmisia live ca afara si postarile de pe Facebook, cu stirile de la TV imi dau sperante ca mergem in directia corecta a promovorii sportului cu motor.

Cert este ca un cumul de factori au facut asta sa se intample si incep cu pilotii, ce au adus la start un material de concurs ce iti ia rasuflarea!

Drama si emotia, au contribuit si ele, motoare sparte, iesiri in decor si defectiunile tehnice au facut din aceasta etapa un adevarat “roller-coaster” al emotiilor.
Singurul ce a mers pe principiul: “veni, vidi, vici” a fost Lucien Hora pe care sincer l-am simtit cu o sete nebuna de victorie, ea a si venit dupa 4 ani de absenta!

Noi am fost la start cu doua masini, ambele electrice, una in deschidere pilotata de mine (ai imagini in vlog despre cat de distractiv este sa pilotezi asa ceva) si cealalta de Sorin Ghisoi, aceasta fiind si prima masina electrica de competitii omologata prezenta la start!

Cred ca cel mai potrivit cuvant ce poate descrie experienta de la Rasnov este: “bucurie”, bucurie ca am fost la start si bucurie ca am cunoscut zeci de urmaritori Vroom Vroom Vlog prezenti pe traseu, tocmai de aceea vreau sa multumesc tuturor pentru prezenta si sper sa ne vedem la urmatoarele etape unde vreau sa cred ca vom fi intr-un numar la fel de mare!

Cu respect,
Mihai Beldie

La etapa de la Rasnov am beneficiat de sustinerea: Kaufland Romania, Cox eMotorsport si a hotelului Aurelius Imparatul Romanilor din Poiana Brasov, carora le multumesc!

Dar ca sa vedeti exact cam cum a fost pentru mine etapa de la Rasnov aveti vlog-ul complet aici:

Credit foto: RallyArt – Flavius Croitoriu


Tags: , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Următorul pas în evoluția digitală: Anvelopele inteligente NOKIAN TYRES INTUITU™

Transformarea digitală a anvelopelor pentru utilaje cu capacitate de volum mare revoluționează condusul de zi cu zi și gestionarea flotei,...

Închide