C5 Aircross SUV Hybrid, un SUV de clasă ë-Comfort

| 7 noiembrie 2019 | 0 Comments

Citroën lansează ofensiva sa electrică, prin prezentarea emblemei mărcii în materie de tehnologie, C5 Aircross SUV Hybrid, the Silent Urban Vehicle de clasă ë-Comfort.

Deja o referință în materie de confort, grație suspensiilor cu amortizare hidraulică progresivă (Progressive Hydraulic Cushions®), scaunelor Advanced Comfort și celor 20 de sisteme de asistență la condus, C5 Aircross SUV trece la o nouă etapă în ceea ce privește programul Citroën Advanced Comfort® prin gama de modele plug-in hybrid.

Fără compromis: un condus inspirat de utilizările clienților mărcii, cu zero emisii de CO2 în modul 100% electric (autonomie 50 km*) și o autonomie nelimitată pentru traseele lungi, datorită motorizării pe benzină.
Liniște la bord: deplasări în modul electric în deplină liniște și relaxare, la bordul acestui Silent Urban Vehicle, într-o ambianță discretă, lipsită de zgomote, zdruncinături sau vibrații.
Experiență de condus vârf-de-gamă: performanțe electrizante, grație asocierii între un motor pe benzină PureTech 180 CP, un motor electric de 80 kW și o cutie automată ë-EAT8, care oferă o putere cumulată de 225 CP și un cuplu de 320 Nm disponibil imediat.
Intuitiv: un ecosistem complet, intuitiv și user-friendly, inclusiv control automat al modurilor de condus, încărcare ușoară și un portal dedicat de servicii conectate.

C5 Aircross SUV Hybrid este cel mai modular model din segmentul său, grație modularității sale de referință: 3 scaune spate individuale, culisante, înclinabile și escamotabile, volum al portbagajului Best in Class.

Oferind o autonomie de 50 km* în modul electric, emisii de CO2 de 39 C8g/km* și un consum de 1.7 L/100 km* în ciclul WLTP, C5 Aircross SUV Hybrid reprezintă o nouă etapă în tranziția energetică a mărcii Citroën, propunând un motor plug-in hybrid care asociază tehnologia cu un cost operațional competitiv.

PUNCTE ESENȚIALE – Primul model al ofensivei electrice CITROËN
Noul C5 Aircross SUV Hybrid reprezintă primul pas în ofensiva electrică lansată de marca Citroën, care vizează electrificarea întregii sale game până în anul 2025. Anul 2020 va marca pentru Citroën tranziția către o gamă extinsă, care va fi completată de gama 100% electrică și plug-in hybrid, pe lângă motoarele termice performante.

Începând cu Noul C5 Aircross SUV Hybrid, toate noile modele lansate de Marcă vor avea o versiune electrificată, dovadă a angajamentului Citroën privind tranziția energetică. Obiectivul Mărcii este de a propune modele inspirate de utilizările clienților, pentru fiecare segment și fiecare piață.

Experiența decisivă în materie de confort accesibilă pentru cât mai mulți utilizatori
Un SUV cu personalitate unică, modern și high-tech, ce trece la o nouă etapă în ceea ce privește programul Citroën Advanced Comfort®, grație versiunii sale plug-in hybrid:
• Utilizare polivalenta
Noul C5 Aircross SUV Hybrid propune o mobilitate extinsă, pentru o utilizare polivalentă, reprezentând vârful de gamă al mărcii Citroën. Modelul oferă plăcere de a conduce 100% electric, fără griji, grație unei autonomii de 50 de kmi (WLTP) pentru deplasările zilnice, facilitând accesul în zone urbane cu trafic restricționat, asociată cu libertatea rulării în modul termic, pentru traseele lungi.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Transalpina Challenge: 94 de piloți la start

Emil Nestor poate deveni, în premieră, campion național la viteză în coastă, iar pentru asta mai are nevoie de un...

Închide