Bosch Car Service și în mediul online

| 31 mai 2014 | 0 Comments

Bosch Car ServiceRețeaua Bosch Car Service se alătură platformei online autoeconom.ro

Rețeaua de service-uri auto Bosch Car Service și platforma online www.autoeconom.ro au încheiat un parteneriat pentru a oferi serviciile Bosch Car Service și în mediul online. În acest moment, 12 service-uri auto din cele 80 de Bosch Car Service-uri din țară pot fi găsite şi pe platforma autoeconom.ro. În următoarele 3 luni se preconizează ca numărul acestora să ajungă la 75, potrivit Robert Bosch GmbH.

“Bosch Automotive Aftermarket susține inițiativele antreprenoriale care vin în întâmpinarea nevoilor clienților și conștientizează importanța mediului online în deciziile de achiziție ale acestora. Parteneriatul dintre rețeaua Bosch Car Service și platforma autoeconom.ro își propune să simplifice viața conducătorilor auto, accesul la serviciile de calitate fiind asigurat de cei 80 de parteneri ai rețelei. Prin acest parteneriat oferim clienților noștri o gamă completă de servicii specializate în unitățile de service autorizate. Atât divizia Automotive Aftermarket din cadrul Robert Bosch SRL, precum și membrii organizației Bosch Car Service susțin reputația solidă a brandului Bosch pe piață, prin activitatea susținută și calitatea ridicată asigurată în mod constant. Prin intermediul platformei autoeconom.ro punem la dispoziția conducătorilor auto cunoștințele de specialitate ale celui mai mare furnzior de echipamente originale pentru industria auto din lume și calitate la cele mai înalte standarde”, a declarat Mircea Bela, director național de vânzări, divizia Automotive Aftermarket, Robert Bosch SRL citat de Bosch Romania.

“Ne bucurăm enorm că la mai puţin de 6 luni de la lansarea platformei am reuşit să atragem alături de noi o reţea de service-uri auto de tradiţie ce oferă proprietarilor de autovehicule servicii de înaltă calitate şi dotări excepţionale în atelierele de reparaţii disponibile pe întreg teritoriul țării”, a declarat Tudor Cioltea, director de dezvoltare al autoeconom.ro.

Acest pas consolidează misiunea autoeconom.ro, şi anume aceea de a oferi proprietarilor de autovehicule din România servicii de reparaţii şi întreţinere auto de înaltă calitate la preţuri competitive şi posibilitatea accesării acestora folosind o platformă online.

Platforma autoeconom.ro s-a lansat în luna octombrie a anului trecut şi numără peste 110 service-uri la nivel naţional. Autoeconom.ro favorizează concurenţa între service-urile auto din România prin procesul transparent de trimitere a cererilor şi primire a ofertelor, astfel încât proprietarii de maşini beneficiază de servicii de calitate şi preţuri competitive pentru reparaţiile de care au nevoie.

La fel ca peste tot în lume, firma Bosch îşi propune să ofere şi în România serviciile şi produsele sale de calitate. Pentru a asigura disponibilitatea acestor servicii oriunde în ţară, reţeaua Bosch Car Service se află în continuă dezvoltare. În prezent există 80 de Bosch Car Service-uri în România.

Via: Robert Bosch GmbH


Tags: , , , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Ciprian Lupu, primul pilot profesionist, utilizator de scaun rulant – partener oficial Auto Chelu la Campionatul Național de Viteză în Coastă

Auto Chelu este un susținător al automobilismului sportiv de mult timp, iar acest parteneriat este încă o dovadă a implicării...

Închide