spot_img

Bolidul lui Alexandru Pițigoi, fotografiat de pasionați în cadrul unui concurs

WIRQUIN România, producător internațional de echipamente sanitare revoluționare, a organizat în perioada 13 ianuarie – 21 ianuarie 2018 concursul “Raliul Premiilor WIRQUIN România”, încurajând iubitorii de motorsport să se fotografieze, în premieră, lângă automobilul Porche 911 GT3, pe care cunoscutul pilot Alexandru Pițigoi l-a condus, anul trecut, în cadrul mai multor competiții de motorsport importante. Bolidul a fost inscripționat cu sigla WIRQUIN și expus în Mega Mall București.

Astfel, sute de pasionați de raliuri au avut șansa unică de a vedea cu proprii lor ochi un bolid extrem de performant și cu o putere remarcabilă,  fiind, de altfel, și singurul din clasa RGT, cu tracțiune spate, de pe plaiurile mioritice. Aceștia s-au înscris la concursul organizat de Wirquin România, lăsându-se fotografiați lângă automobilul Porche și postând apoi fotografiile pe pagina de Facebook a companiei, împreună cu hashtag-ul #raliulpremiilorWirquin.

Organizatorii și-au dorit încă de la începutul anului să le ofere o bucurie membrilor comunității Wirquin, motivând organizarea acestui concurs astfel:Dorim să păstrăm tradiția de a organiza concursuri  pentru comunitatea WIRQUIN România. De obicei, în luna ianuarie, oamenii sunt mai triști. Gândiți-vă că este vorba chiar despre perioada de după sărbătorile de iarnă, când resursele financiare nu mai sunt chiar atât de generoase. De altfel, 15 ianuarie a fost considerată cea mai deprimantă zi a anului, fiind cunoscută și drept “Blue Monday”, dacă ținem cont de articolele publicate de presa internațională. Am organizat Raliul Premiilor Wirquin tocmai pentru că ne-am dorit să le oferim oamenilor, încă din prima lună a anului, un motiv de bucurie”, a declarat Mihai Popovici, director Dezvoltare WIRQUIN România, companie prezentă pe piața națională încă din anul 1999, citat de autostiri.ro.

Concursul s-a bucurat de un real succes, iar câștigătorii au fost răsplătiți pentru participarea lor cu premii surpriză marca WIRQUIN România. Compania își propune să organizeze periodic concursuri, astfel încât să le ofere în mod constant clienților săi motive de bucurie. Anul trecut, în cadrul evenimentului “Caravana WIRQUIN” au fost oferite sute de premii surpriză.

Sursa si imagini: comunicat transmis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- MetalShow 2022 -
- FII CALM LA VOLAN -
15,115FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,160AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Partener – GT Auto Club Sportiv -

Parteneri Autostiri