Bogdan Marisca, despre Total Transilvania Rally 2019

| 30 septembrie 2019 | 0 Comments

…s-a terminat raliul de casa, Total Transilvania Rally powered by Ford si s-a terminat bine pentru noi, locul 2 atat in clasamentul international-TER cat si in cel national CNR.

Sebi ca de obicei perfect, doar ca acum a fost un perfect fara voce… raman la parerea ca probele de la Cluj in frunte cu deja celebra „Dangau:” sint foarte tehnice si solicitante! Am reusit sa mergem bine si chiar repede pe alocuri 🙂 cu o mica sincopa pe Dangau-1 unde am iesti printr-un sant si am pierdut approx 15sec 😕… In rest un raliu bun, cu multi spectatori in special pe Floresti si la SS Cluj Arena… Nu pot sa nu remarc sprijinul pe care l-am avut in trafic de la toti cei din jurul nostru, multumim!
… asa cum le multumesc public tuturor autoritatilor pentru intreg sprijinul acordat, intr-un oras care are concomitent multe alte evenimente…!!

In alta ordine de idei am avut la dispozitie o masina-Ford Fiesta R5, care ca de fiecare data te face sa zambesti la fiecare metru parcurs cu ea, grazie Xmotors, multumesc Varu’ 🙂
…pentru prezenta noastra in campionatul 2019 le multumesc tuturor partenerilor nostri !!!
… ii felicit pe Simo & Serj Itu pe Joachim & Francois, pe Sebi & Bogdan Iancu si pe toti cei care au terminat acest raliu!
… cat despre NRA, bravo Team pentru inca un loc 1 !
… si nu in ultimul rand, ci dimpotriva, le multumesc tuturor celor care intr-un fel sau altul au muncit la acest raliu 👏👏 !!

Credit foto: Rallyphoto.ro – eXposed.ro;

VIA: Bogdan Marisca


Tags: ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Trei echipaje românești la Raliul Ungariei, penultima etapă din FIA ERC

Lotul României va fi reprezentat de trei echipaje la penultima etapă din Campionatul European de Raliuri, care va avea loc...

Închide