BMW i Ventures anunţă o investiţie la Bright Machines

| 15 martie 2019 | 0 Comments

BMW i Ventures a anunţat o investiţie la Bright Machines, companie care livrează software inteligent pentru sistemele de producţie. Bright Machines ajută producătorii de automobile, de computere şi electronice în îmbunătăţirea calităţii produsului, randamentul şi optimizarea proceselor de fabricaţie, dar şi la reducerea costurilor şi optimizarea proceselor logistice.

„Bright Machines contribuie la introducerea unei noi ere a producţiei unde maşinile inteligente, construiesc produse în mod autonom şi eficient”, a declarat Marcus Behrendt, partener la BMW i Ventures. „Bright Machines este gata să revoluţioneze uzina viitorului şi suntem încântaţi să fim parte a acestei transformări.”

Având sediul la San Francisco (California) şi birouri în întreaga lume, Bright Machines a fost fondată în 2018 pentru a aduce inteligenţa în uzine, permiţând constructorilor să producă autonom produse fizice. Bright Machines furnizează software la comandă prin combinarea celor mai bune soluţii din robotică şi software cu machine learning, computer vision şi procesarea datelor. Producţia de software aduce automatizarea, transparenţa, flexibilitatea şi viteza în procesul de producţie.

„Schimbarea continuă a industriei auto către automobile autonome şi electrice este condusă de producţia şi amploarea unor tehnologii noi şi integrate”, a declarat Amar Hanspal, director executiv al Bright Machines, citat de autostiri.ro. „Suntem încântaţi să avem susţinerea BMW i Ventures de a aduce viziunea lor pentru producţie inteligentă definită de software şi avantajele de volum, calitate şi trasabilitate într-una din cele mai inovatoare şi exigente industrii.”

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Mazda începe producția modelului MX-30, prima mașină electrică a companiei

Primul vehicul electric Mazda, un SUV versatil și elegant

Închide