BMW Seria 3 2020! Mai sigur! Mai economic! Mai util!

| 25 octombrie 2011 | 1 Comment

Nici nu apucat să apară cronicile despre cea de-a şasea generaţie BMW Seria 3 şi bavarezii lucrează deja de zor la viitoarea!

BMW Seria 3 2020 se doreşte a fi un model mult mai sigur, mai economic, dar mai ales mult mai uşor de utilizat. Noile reguli de poluare şi siguranţă ce vor fi adoptate la nivel mondial nu-i vor ocoli pe nemţi, însă aceştia vor să-şi impună propriile reguli, mult mai drastice.

Limita de emisii de CO2 va fi în 2020 de 95g/km, însă BMW anunţă că cea a motoarelor prprii va fi de 77g/km, urmând a fi diminuată la numai 70 până în 2025!

Motorul Diesel în trei ciclindrii va fi cheia! Chiar dacă zvonurile ce anunţau un astfel de motor încă de la actuala Serie 3 nu se vor confirma, acesta va fi folosit cu siguranţă, începând cu cea de-a şaptea generaţie.

Aerodinamica, materialele uşoare folosite la construcţia modelului sau tehnologiile de ultim moment vor pune la rândul lor umărul la realizarea unor maşini ale viitorului cât mai aproape de perfectiune.


Tags: , , , , , , , , , ,

Category: Gossip, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Gravel Tracks to Giurgiu

Traseul ales nu este unul care sa forteze masinile insa pune la incercare capacitatea de orientare a echipajelor (mult) mai...

Închide