spot_img

BMW Motorrad Race Trophy în 2015

Noile reguli cresc atracţia pentru BMW Motorrad Race Trophy în 2015. Al doilea sezon: un nou sistem de punctare, mai multe curse şi premii mai mari.

BMW Motorrad Race Trophy intră în al doilea sezonşi mulţumită noului regulament devine şi mai atractiv. Competiţia dedicată clienţilor BMW Motorrad, singura de acest fel din lume, a fost lansată în 2014. Acest proiect inovativ permite BMW Motorrad Motorsport să premieze cei mai de succes piloţi independenţi ce concurează cu motociclete BMW Motorrad. BMW Motorrad Race Trophy este deschisă piloţilor care utilizează modelele S 1000 RRşi HP4 şi concurează în competiţii precum Campionatul Mondial de Superbike, Campionatul Mondial de Anduranţă sau Isle of Man Tourist Trophy, precum şi numeroase competiţii şi campionate naţionale.

În sezonul inaugural din 2014, 69 de piloţi independenţi au participat la BMW Race Trophy, concurând într-un total de 206 curse în 19 ţări, pe 6 continente, 15 campionate diferite. Victoria în anul 2014 a fost adjudecată de Markus Reiterberger (GER), care a fost recompensat cu un cec de 20.000 Euro.

Anumite paragrafe ale regulamentului BMW Motorrad Race Trophy au fost revizuite pentru sezonul 2015. Printre cele mai importante modificări aduse acestuia este noul sistem de punctare. Acesta a devenit mult mai flexibil şi se poate modifica în funcţie de calendarul fiecărei întreceri. În cadrul proiectului au fost adăugate mai multe competiţii, iar la sfârşitul anului vor fi distribuite premii mai mari, nu doar pentru concurenţi, dar şi pentru echipele independente BMW Motorrad.

“Am fost surpinşi că BMW Motorrad Race Trophy a reuşit să atragă în sezonul de debut atât de mult interes la nivel global şi că am primit un feedback extrem de bun,” a declarat Berthold Hauser, citat de Autostiri.ro, Directorul Tehnic BMW Motorrad Motorsport. “Acest proiect a reuşit să apropie şi mai mult membrii familiei BMW Motorrad Motorsport din toată lumea. A fost minunat să vedem entuziasmul pe care piloţii noştri l-au investit în BMW Motorrad Race Trophy şi ambiţia de care au dat dovadă urmărind săptămânal clasamentul general. Suntem încrezători că noul regulament va face BMW Motorrad Race Trophy mai mare şi mai interesant în 2015.”

“BMW Motorrad Race Trophy a fost un adevărat succes în primul său an,” a adăugat Udo Mark, Directorul de Marketing BMW Motorrad Motorsport, citat de Autostiri.ro. “Având în vedere experienţa câştigată în 2014, ne-am pus minţile la contribuţie pe durata iernii şi am căutat noi metode să optimizăm conceptul Race Trophy şi să-l facem mai atractiv pentru competitori. Aşadar, am adoptat un nou sistem de punctare, am adăugat competiţii, am suplimentat bugetul pentru recompensarea piloţilor şi echipelor câştigătoare şi am adăugat câteva paragrafe noi regulamentului. Am îmbunătăţit considerabil BMW Motorrad Race Trophy şi acum aşteptăm nerăbdători lupta pentru cel mai bun pilot independent BMW Motorrad al anului 2015.”

Cei mai buni piloţi şi cele mai bune echipe BMW Motorrad vor primi premii în cadrul ceremoniei de premiere de la sfârşitul sezonului.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- MetalShow 2022 -
- FII CALM LA VOLAN -
15,114FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,160AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Partener – GT Auto Club Sportiv -

Parteneri Autostiri