BMW M6 GTLM: Debut public la testul de la Daytona

| 16 noiembrie 2015 | 0 Comments

BMW Team RLL va participa la testul IMSA care va avea loc pe Daytona International Speedway (SUA) în zilele de 17 şi 18 noiembrie, ceea ce va reprezenta primul test public pentru cea mai nouă creaţie a BMW destinată curselor de anduranţă, BMW M6 GTLM. Aşa cum s-a anunţat pe parcursul week-endului de cursă Petit Le Mans din sezonul anterior, BMW Team RLL va înscrie două modele BMW M6 GTLM în ediţia 2016 a IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

De curând, maşina a încheiat primul test în SUA, pe Sebring International Raceway (SUA), la finalul lunii octombrie, alături de o versiune BMW M6 GT3 care va fi baza pentru programul global al BMW destinat clienţilor. Piloţii din 2015 – Bill Auberlen (SUA), Dirk Werner (Germania) şi John Edwards (SUA) – au participat la Sebring, alături de campionul piloţilor GTLM din 2014, Kuno Wittmer (Canada), care a semnat cu BMW of North America pentru a participa la cele trei curse clasice de anduranţă din campionatul IMSA – cursa de 24 de ore de la Daytona, cursa de 12 ore de la Sebring şi Petit Le Mans.

Testul de la Sebring a fost o ocazie şi pentru juniorul BMW Motorsport 2015, Trent Hindman (SUA), să piloteze modelul BMW Z4 GTLM. La testul de la Daytona, piloţii vor fi Auberlen, Edwards, Lucas Luhr (Germania) şi pilotul BMW în DTM Bruno Spengler (Canada).

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Napoca Rally Academy demareaza in format online programul de conducere preventivă ‘BeCool – Gândește înainte!’

Napoca Rally Academy si Ford România, prin latura sa filantropică - Ford Motor Company Fund, alaturi de Inspectoratul Școlar Județean...

Închide