BMW i8 Roadster se pregăteşte de lansare

| 3 iulie 2017 | 0 Comments

BMW i se pregăteşte de lansarea celui de-al treila model din gamă. În 2018, BMW i8 Roadster va deschide uşile spre o dimensiune complet nouă a plăcerii de a conduce un automobile decapotabil de pionierat – aproape fără nici un sunet şi cu emisii locale zero.

Despre BMW i

BMW i este o marcă a BMW Group şi se remarcă prin serviciile de mobilitate conectată, conceptele vizionare de automobile şi o nouă înţelegere a conceptului premium, care sunt puternic definite prin dezvoltare durabilă. BMW i este prezent în 54 de ţări prin modelele BMW i3 (automobil electric pentru zonele urbane), BMW i8 (automobil sport hybrid plug-in) şi BMW iPerformance (toate automobilele BMW hybrid plug-in).

BMW i deschide noi grupuri-ţintă pentru companie şi serveşte drept incubator pentru inovaţii. Tehnologiile care au debutat cu succes în automobilele BMW i sunt transferat şi la alte modele de ale mărcii principale BMW.

BMW i este asociat şi cu domenii de activitate precum DriveNow (car-sharing), ReachNow (car-sharing 2.0), ChargeNow (acces uşor la cea mai mare reţea de puncte de încărcare din lume), ParkNow (găsirea, rezervarea şi plata facilă a locurilor de parcare), fondul de investiţii BMW i Ventures (investiţii în companii start-up cu accent pe mobilitate urbană), BMW Energy (servicii de optimizare a energiei) şi Centrul de Competenţă pentru Mobilitate Urbană BMW i (consultanţă pentru oraşe).

VIA: canal social media BMW


Tags:

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
eSports: Noul sezon Racing League Romania powered by BMW așteaptă cei mai buni piloți virtuali la start

Piloți autohtoni cu palmares bogat în cursele reale, precum Alex Mirea, Leo Borlovan, Sergiu Nicolae și Alex Cascatău au fost...

Închide