Best Ride, certitudinea produselor de top reduse de Black Friday

| 13 noiembrie 2019 | 0 Comments

Pentru posesorii de SUV-uri, motociclete sau ATV-uri veștile bune de Black Friday vin de la Best Ride.

Expertiza acumulată în competițiile interne și internationale de off-road și rally-raid, în care sunt testate multe dinte componentele si echipamentele pe care le oferă magazinul Best Ride constituie o certitudine pentru pasionații de aventură și nu numai.

Peste 200 de brand-uri de renume din domeniu, peste 30.000 de echipamente si accesorii speciale sunt vă sunt oferite de Best Ride.

Acum este momentul să profitați de ziua cea mai bună cu cele mai bune reduceri din an. Dacă vreți să vibrați împreună cu natura este bine să vă adaptați vehiculul la traseul pe care urmează să-l parcurgeți.

Intrați pe magazinul online Best Ride pentru a putea alege dintr-o gamă variată de produse și echipamente Off Road!

Aventura în teren accidentat implică deplasarea pe drumuri cu obstacole, noroi sau nisip. Pentru a avea o călătorie plăcută este bine să aveți în vedere și  montarea unei bare de protecție, folosirea anvelopelor și a suspensiilor adecvate sau să vă montați overfendere și protecții aripi. Iar dacă deplasarea se desfășoară pe mai multe zile este bine să aveți în vedere și utilizarea unor proiectoare de auto iar din bagajele dumneavoastră să nu lipsească rampele și traversele de recuperare, o șufă de tractare sau un kit de reparații și recuperare.

Flanșe distantiere – inclusiv varianta de stradă și ATV, bulbar, overfendere și praguri laterale, închidere și capitonaje bena, hard top-uri, LED bar,  suspensii și kituri de înâlțare, jante și anvelope off-road, cu avantaj client de 10-30%.  Accesoriile indispensabile pentru ieșirile în off road nu lipsesc: snorkel, trolii, Super Winch, scuturi, la care puteți realiza o economie de până la 60%. Iar suprizele Best Ride nu se opresc aici.

De Black Friday, Best Ride vă oferă acces la o gamă variată de produse care vă conferă siguranță și calitate.

Imaginile sunt oferite de Best Ride


Tags: , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Napoca Rally Academy demareaza in format online programul de conducere preventivă ‘BeCool – Gândește înainte!’

Napoca Rally Academy si Ford România, prin latura sa filantropică - Ford Motor Company Fund, alaturi de Inspectoratul Școlar Județean...

Închide