Augusto Farfus şi Philipp Eng va impartasesc emotiile curselor de la Daytona si Bathurst pe Instagram

| 26 ianuarie 2018 | 0 Comments

Social media: Farfus şi Eng îi iau pe fani cu ei prin Instagram Stories

În decurs de o săptămână, cursa de 24 de ore de la Daytona (SUA) şi cea de 12 ore de la Bathurst (Australia) marchează două evenimente majore în calendarul 2018 al curselor de anduranţă.

Doi piloţi oficiali BMW vor fi în acţiune în ambele curse: Augusto Farfus (Brazilia) şi Philipp Eng (Australia) vor concura mai întâi la Daytona, cursa care reprezintă debutul competiţional pentru BMW M8 GTE. Apoi, după maratonul de 24 de ore, ei vor porni într-un zbor de 16.000 de kilometri din SUA până în Australia, la Mount Panorama.

Fanii BMW din jurul lumii pot face parte din această extraordinară călătorie în motorsport, de pe un continent pe altul, prin Instagram. În mod constant, Farfus şi Eng vor utiliza Instagram Stories pentru a oferit introspecţii exclusive în ceea ce se petrece în culisele cursei de 24 de ore de la Daytona şi a celei de 12 ore de la Bathurst.

Este pentru prima dată când doi piloţi vor prelua simultan contul Instagram al BMW Motorsport. În decembrie 2017, António Félix da Costa (Portugalia) şi-a împărtăşit „povestea” din Hong Kong (China), de la etapa de debut a noului sezon din Campionatul ABB FIA Formula E, prin intermediul a 24 de videoclipuri scurte.

Contul Instagram al BMW Motorsport a fost lansat în 2016 şi în prezent este urmărit de aproximativ 410.000 de persoane. Îl puteţi accesa aici: www.instagram.com/bmwmotorsport.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , , , , , ,

Category: Prima pagina, WEC

Citește articolul precedent:
Super Sim Saturday: MOTUL BMW M8 GTE câştigă la Sebring

"Super Sim Saturday", care a inclus trei eveniment sim majore, a fost una de succes pentru piloţii oficiali BMW.

Închide