spot_img

ATA Racing Show: Alex Filip s-a impus în competiția 2WD pe asfalt

Podium ATA Alex FilipAlex Filip a câștigat duelul pe asfalt, în competiția 2WD, în cadrul ATA Racing Show  2015, punând astfel capăt unui sezon excelent, atât la nivel internațional, cât și pe plan intern.

După victoria din ERC 3 în Rallye Internațional du Valais, ultima etapă din Campionatul European de Raliuri, Alex Filip a luat startul pe Autodromul Titi Aur, la ATA Racing Show, competiția care a marcat finalul de sezon și pe plan intern.  Etapa din Elveția fiind una pe asfalt, Alex Filip s-a înscris în competiția dedicată mașinilor cu două roți motrice pe aceeași suprafață. “Ținând cont că cele două întreceri au fost programate una după cealaltă nu am avut timp să transformăm mașina în varianta de macadam așa că am luat startul doar în cursa pe asfalt din cadrul ATA Racing Show”, a spus Alex Filip, citat de autostiri.ro.

În calificările de sâmbătă, pilotul Renault a fost cel mai rapid în toate manșele de calificare și și-a asigurat prezența direct în finala mare unde s-a luptat pentru victorie cu Gabriel Ene.

“A fost o atmosferă frumoasă și m-am bucurat că pot concura din nou alături de colegii din Campionatul Național. Au fost două zile pline de acțiune pe autodromul Titi Aur și sunt mulțumit că am terminat anul cu încă o victorie. Sunt optimist în ceea ce privește 2016 și abia aștept prima competiție de anul viitor”, a spus Alex Filip, citat de autostiri.ro.

Fiind practicant al ciclismului si al triatlonului, Alex Filip l-a “înlocuit” la ATA Racing Show
pe Bogdan Iancu, copilotul său, cu multiplul campion de ciclism Alex Ciocan, care s-a acomodat foarte repede cu rolul din mașina de curse.

Sunt ciclist de cand ma stiu. Imi place viteza si imi place mai ales pe viraje. Insa ce am simtit langa Alex in acele 2 minute, este cu adevarat ceva nemaipomenit. Iar acum nu exagerez. Masinile acestea sunt o nebunie. iar cand sunt pilotate de un om in care ai incredere, chiar pot simti viteza si precizia in adevaratul sens al cuvantului. MAI VREAU!” a declarat entuziasmat la final ciclistul Alex Ciocan, citat de autostiri.ro.

“Unul dintre obiectivele noastre a fost să promovăm ceea ce facem și în alte comunități
de sportivi, iar alegerea lui Alex Ciocan a fost perfectă. Mă bucur că am obținut acest
succes împreună”, a mai adăugat Alex Filip, citat de autostiri.ro.

Alex Filip si Bogdan Iancu sunt susținuți in 2015 de Orange, Renault, Rombat Batteries, Michelin, BCR Leasing si Mobil 1 prin Star Lubricants si de partenerii tehnici – sportsbusiness.ro, TopGear Romania, Colina Motorsport, PowerBar, Felt bicycles, Hotel Hilton Sibiu, Ludicass Traduceri si Automobil Clubul Român.

Sursa si imagini: comunicat transmis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri